• PRO TV
  • Pe 25 martie are loc Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună. Cele patru zodii care vor avea evenimente majore în viața lor!

Pe 25 martie are loc Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună. Cele patru zodii care vor avea evenimente majore în viața lor!

Pe 25 martie are loc Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună. Cele patru zodii care vor avea evenimente majore în viața lor!

Eclipsa de Lună din 25 martie este prima din acest an și aduce în atenție relațiile personale sau profesionale. Pentru că se formează în preajma Nodului Sud (karma), este nevoie să conștientizăm niște tipare relaționale pe care le tot repetăm. Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor avea parte de evenimente majore în viața lor.

Dacă există un dezechilibru în relații, acum este momentul să-l echilibrăm. Dezechilibrele se referă la situațiile în care oferim prea mult sau ne sacrificăm fără să primim ceva în schimb, dar și acele relații în care ne gândim doar la nevoile noastre, fără să ținem cont și de cele ale partenerului.
Următoarele două săptămâni, până pe 8 aprilie, când are loc a doua eclipsă, de data aceasta în zodia Berbec, lucrurile se vor amplifica.
Rolul eclipselor este să corecteze o direcție greșită. De asemenea, au loc răsturnări de situație, evenimente neașteptate, concluzii, finaluri, încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri inițiate la Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie anul trecut.
Dacă la Eclipsa din 25 martie ies la suprafață anumite chestiuni, peste care am trecut și nu le-am rezolvat și acum este nevoie de o decizie majoră, la Eclipsa Solară din zodia Berbec, din 8 aprilie, vor avea loc noi începuturi și decizii pentru următoarele șase luni.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie marchează evenimente neașteptate, bruște, răsturnări de situație în planul relațiilor personale sau profesionale. Au loc dialoguri, concluzii, se pot încheia etape sau se trece la următorul nivel al unei relații. Este un moment important dacă o relație a ajuns în impas.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună activează casa muncii și sănătății, a relațiilor cu colegii și a activităților profesionale. Se pot încheia niște etape, finaliza niște proiecte, obține un job mai bine plătit. Nu sunt excluse evenimente bruște și neașteptate și răsturnări de situație în direcția profesională.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie activează sectorul iubirii, copiilor, creativității și valorificării unor abilități. Nativii Gemeni se pot aștepta la surprize în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, răsturnări de situație într-o poveste de iubire sau o prietenie se poate transforma într-o relație pasională.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie activează planul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiile cu părinții și administrarea patrimoniului. Apar surprize neașteapte și se reeditează niște discuții de anul trecut, de la jumătatea lunii octombrie, care nu au fost rezolvate și peste care s-a trecut. Acum se amplifică și apar răsturnări. Există și situația în care se pot găsi soluții la o chestiune locativă.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie se formează pe sectorul comunicării, informațiilor, învățării și deplasărilor. Pentru că Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Luna Plină, este posibil ca nativii Leu să realizeze că este nevoie de o reechilibrare în relație, să opereze niște schimbări. De asemenea, au loc concluzii, finalizarea unor cursuri, vin informații utile, dar cu surpriză și vești neașteptate.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie activează sectorul banilor, valorilor și stimei de sine. Posibil să aibă loc încheieri de proiecte, dar nativilor să li se facă alte propuneri, joburi mai bine plătite. De asemenea, are loc culegerea roadelor unor demersuri privind intrarea în posesia unor sume de bani și nu sunt excluse surprize neașteptate.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie dinamizează casa personalității și Balanțele vor fi vedete în zilele următoare. Nativii înregistrează succese, o realizare, fac anunțuri neașteptate și schimbă brusc o direcție în relație sau în planul profesional.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie activează sectorul subconștientului, spiritualității, introspecției și trecutului și este posibil să apară răsturnări într-o relație sentimentală. Scorpionii se vor retrage să analizeze o situație, să se reechilibreze, să găsească soluții la o problemă mai veche, care acum apare din nou, pentru că nu a fost rezolvată în toamna trecută.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie activează sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, planurile și proiectele de viitor, unde este posibil să apară surprize sau evenimente neașteptate. De asemenea, este posibil să aibă loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind o activitate extraprofesională, dar și încheierea unei relații de prietenie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie aduce evenimente neașteptate, situații neprevăzute și răsturnări de situație în planul profesional, al carierei, imaginii și statutului. Posibil să aibă loc o schimbare, o răsturnare de situație și nativii să primească o propunere, să preia conducerea unei echipe, o funcție sau pot să apară schimbări în conducere. Situația financiară se poate modifica în bine.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie se formează pe sectorul filosofiei de viață, principiilor, credințelor, sistemului educațional, schimburilor de experiență profesională și lărgirii orizonturilor. Axa cunoașterii și deplasărilor este dinamizată și este posibil să aibă loc situații neașteptate, care să necesite deplasări, dialoguri, negocieri. Se încheie niște etape, se clarifică situații încurcate sau nerezolvate din toamna anului trecut.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie activează sectorul intereselor financiare, al intimității și relațiilor profunde. Apar situații neașteptate și răsturnări într-un context financiar sau intim. Pot să vină oportunități de încasare a unor sume importante de bani, dar și concluzii privind adminsitrarea unei moșteniri, partaj, bani la comun cu partenerul sau alte persoane.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni