• PRO TV
  • Doliu în presă! Jurnalistul Andrei Dicu a murit la 48 de ani

Doliu în presă! Jurnalistul Andrei Dicu a murit la 48 de ani

Doliu în presă! Jurnalistul Andrei Dicu a murit la 48 de ani

Andrei Dicu s-a stins din viață, la doar 48 de ani. Jurnalistul care de-a lungul anilor a oferit informații sportive românilor ar fi împlinit 49 de ani în luna aprilie.

Andrei Dicu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști sportivi din România. Acesta s-a stins din viață la data de 23 martie 2024, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Oamenii care își doresc să își ia rămas-bun sau să-i aducă un ultim omagiu omului care a informat o țară întreagă, sunt așteptați la Biserica Gârleni, B-dul Ghencea, acolo unde deja a ajuns trupul neînsuflețit al ziaristului.

„Anunț pe această cale, pentru cei care l-au cunoscut, că Andrei-George Dicu a încetat din viață în ziua de 23 martie 2024, în urma unui stop cardiorespirator, după o scurtă suferință. Corpul neînsuflețit este depus la Biserica Gârleni, Bdul Ghencea, începând cu după-amiaza zilei de 24 martie 2024. Înmormântarea va avea loc marți, 26 martie 2024. Revin cu detalii. Ioana Dicu, mama"a scris mama ziaristului.

Andrei Dicu a debutat în lumea presei încă din adolescență și timp de 30 de ani a scris pentru numeroase publicații. Pe data de 3 aprilie ar fi împlinit 49 de ani.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni