• PRO TV
  • Cum a început povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. „M-a lovit din prima fulgerul ăsta”

Cum a început povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. „M-a lovit din prima fulgerul ăsta”

Cum a început povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. „M-a lovit din prima fulgerul ăsta”

Theo Rose și Anghel Damian au venit, pentru prima oară, împreună la un podcast. Cei doi soți au vorbit despre povestea lor de dragoste într-un interviu acordat lui Mihai Morar.

Theo Rose și Anghel Damian vorbesc pentru prima oară despre cum s-au îndrăgostit și cum, într-un an de zile, viața lor s-a transformat fundamental. Mai mult, tinerii care au astăzi mii de admiratori în toată țara dezvăluie cum au reușit să ajungă la succesul pe care îl au astăzi și cum fac față provocărilor din viața lor profesională. 

Gallery

​Theo Rose a mărturisit cum s-a îndrăgostit până peste cap de Anghel Damian: „M-a lovit din prima fulgerul ăsta, am simțit o admirație. A  fost pentru prima dată când am văzut un bărbat tânăr, dar bărbat, era cu totul superior, fără să se dea așa, fără să vrea să fie așa, faptul că era foarte elegant, foarte cald totodată. M-a tratat așa cum mi-aș fi dorit dintotdeauna să fiu tratată. Eu simt că am crescut enorm de când sunt cu el, simt că sunt pe drumul cel bun, sunt în siguranță în viața mea, în casa mea, în corpul meu”. 

Anghel Damian recunoaște că, la începutul relației, s-au confruntat cu opinii negative din partea oamenilor, care spuneau că ei nu se potrivesc, pentru că vin din lumi diferite.

„Dintr-o dată ești cu cineva care e din cu totul altă lume. Și eu am fost privit probabil ca un intrus în lumea ei. Și ea a fost privită probabil ca o intrusă în lumea mea. Dar în situațiile astea nu ai ce să faci. Niciodată nu o să schimbi părerea lumii, nici raportarea lor, oricât ai încerca să explici. Ce să explici? Dragostea? Că te-ai îndrăgostit? E o chestiune de sine stătătoare și suficient de puternică încât să reziste oricăror șocuri exterioare. Ce poți să faci e să-ți vezi de viață înainte”.

​Theo Rose dă de înțeles că Anghel este un bărbat foarte romantic, lăsându-i adesea mesaje de dragoste scrise pe șervețele.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha. Acolo și transcriu din conversațiile noastre, pentru că probabil se vor pierde, de exemplu ce s-a vorbit pe Whats app, sunt niște lucruri extraordinare. Nu-mi vine să cred când le recitesc. Em spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată. Jurnalul pentru Sasha este de dinainte de nașterea lui. Scopul meu a fost să spun povestea noastră până la apariția lui și apoi povestea noastră cu el”.

„Eu o să-i fac lui Sasha un film”, a spus Anghel Damian.

Vorbind despre numărul de copiii pe care și-l doresc, Theo a menționat: „Anghel a spus la un moment dat că familia noastră va fi de 5, adică 3 copii și noi doi. I-am scris acolo lui Sasha: Mamă, dacă mai ai doi frați înseamnă că s-a împlinit profeția lui taică-tu”.

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni