• PRO TV
  • Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle a contactat-o, ”în secret”, să o întrebe de sănătate

Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle a contactat-o, ”în secret”, să o întrebe de sănătate

Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle a contactat-o, ”în secret”, să o întrebe de sănătate

Conform ziarelor britanice, Meghan Markle ar fi contactat-o de mai multe ori pe Kate Middleton, când a aflat de problemele de sănătate ale acesteia dar și după scandalul fotografiei modificate în Photoshop.

Gallery


Surse apropiate de Meghan au fost citate de The Mirror dezvăluind că Ducesa de Sussex este ”disperată” să o ajute pe cumnata ei în această perioadă dificilă, dar că Kate nu se grăbește să ia în considerare sfaturile fostei actrițe.
Anul acesta a fost unul dificil pentru Prințesa de Wales, aceasta renunțând temporar la angajamentele regale din cauza operației abdominale suferite, care a dat naștere la tot felul de teorii ale conspirației.
Cu toate acestea, conform expertului regal Tom Quinn, Meghan a încercat să o contacteze pe Kate ”în privat” de mai multe ori, dar prințesa ”nu vede în cumnata ei o persoană calificată să-i ofere sprijin sau sfaturi”.
Oricum, Meghan se declară ”efectiv îngrijorată cât vine vorba de Kate și starea acesteia de sănătate”

Conform lui Jennie Bond, fost corespondent regal la BBC, Kate probabil a refuzat toate tentativele lui Meghan de a o ajuta, pentru că nu crede că aceasta este ”persoana potrivită”. Meghan și Harry nu au mai vorbit cu William și Kate de la mutarea lor în California, în 2020.

Bond a declarat pentru OK Magazine: ”Nu cred că Kate ar considera-o vreodată pe Meghan - care a petrecut atât de puțin timp în familia regală - ca o persoană potrivită sau calificată pentru a-i da sfaturi sau ajutor”.
Experta regală a declarat că Prințesa de Wales ar primi un gest frumos precum un buchet de flori, dar nu este preocuparea ei acum să repare conflictul în familie cauzat de plecare lui Meghan și Harry.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni