• PRO TV
  • Violeta, fiica Andreei Marin, are de gând să plece de acasă! Cu cine vrea să se mute tânăra: „Am făcut acest plan”

Violeta, fiica Andreei Marin, are de gând să plece de acasă! Cu cine vrea să se mute tânăra: „Am făcut acest plan”

Violeta, fiica Andreei Marin, are de gând să plece de acasă! Cu cine vrea să se mute tânăra: „Am făcut acest plan”

Fiica Andreei Marin are planuri mari de viitor! În cadrul unui interviu recent, tânăravioleta a dezvăluit că ar vrea să se mute din casa în care locuiește cu mama sa, menționând chiar și cu cine vrea să locuiască!

Gallery

​Andreea Marin are cu ce să se mândrească! Vedeta are mult succes în cariera sa, iar pe plan personal lucrurile îi merg de minune. Fiica sa, Violeta, îi aduce zâmbete în fiecare zi și o face să se simtă cea mai mândră mamă din lume datorită tuturor activităților pe care le face. În urmă cu puțin timp, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a vorbit despre planurile sale de viitor, menționând că are de gând să se mute din casa în care locuiește cu mama sa.

Discretă, la fel ca cea care i-a dat viață, Violeta vorbește foarte rar despre viața sa personală, însă de data aceasta nu s-a mai ascuns și a spus că, pe vremea când avea doar 9 ani, a stabilit cu fratele său, Radu Ștefan Bănică, să se mute împreună în New York.

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo.

Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism.

La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.”, a declarat Violeta Bănică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni