• PRO TV
  • Snoop Dogg, discurs savuros la evenimentul în care Dr. Dre a primit o stea pe celebrul Walk of Fame: „Vreau să-mi mulțumesc ...”

Snoop Dogg, discurs savuros la evenimentul în care Dr. Dre a primit o stea pe celebrul Walk of Fame: „Vreau să-mi mulțumesc ...”

Snoop Dogg, discurs savuros la evenimentul în care Dr. Dre a primit o stea pe celebrul Walk of Fame: „Vreau să-mi mulțumesc ...”

Dr. Dre a primit o stea pe bulevardul celebrităților de la Hollywood și i-a avut alături pe titanii din lumea rap-ului: Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent.

Gallery

​Sute de fani s-au adunat pe celebrul Walk of Fame din Los Angeles să-i vadă pe cei care au fost cap de afiș la spectacolul din pauza Super Bowl 2022.

„Crescând în Compton, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o zi reprezentat aici printre eroii din copilărie”, a spus Dre. „Am avut norocul să-mi câștig existența făcând exact ceea ce îmi place să fac. Ce zici de asta? Nu acesta este visul?”, a adăugat pionerul gansta rapului. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Dr. Dre, pe numele real Andre Romelle Youg, și-a primit steaua de pe Walk of Fame la câteva săptămâni după ce a împlinit 59 de ani.

Sunt incredibil de recunoscător pentru sprijinul vostru de-a lungul anilor”, a spus el la finalul discursului său. „Cei mai mulți dintre noi am crescut împreună și, la aproape 60 de ani, încă sunteți aici – și apreciez foarte mult asta. Mulțumesc foarte mult”, a conchis Dre.

De-a lungul carierei sale, Dre a produs multe albume în parteneriat cu Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent și Nate Dogg. Rapperul este și cel care a produs album de debut al lui Snoop, intitulat „Doggystyle”, în 1993.

Rapperi au pozat în jurul lui Dre, iar Snoop a avut un discurs savuros atunci când a preluat microfonul.

„Vreau să-mi mulțumesc mie”, a glumit Snoop pe podium înainte de a clarifica, „pentru că am primit apelul de la Dr. Dre în ’91, chiar dacă i-am închis apoi pentru că am crezut că mă minte…(...) Vreau să-mi mulțumesc că l-am ascultat pe Dre de-a lungul anilor și l-am lăsat să fie profesorul, mentorul, fratele, gardianul, protectorul și, cel mai important, un bun prieten. (...)„Vreau să-mi mulțumesc că am apărut la timp la Super Bowl”, a adăugat el în timp ce Dre râdea cu poftă.

@varietymagazine

Snoop Dogg calls Dr. Dre his "teacher, mentor, brother, guardian, protector."

♬ original sound - Variety

Snoop, al cărui nume real este Calvin Broadus, a continuat să vorbească despre prietenia lor. De asemenea, a comparat chimia lor muzicală cu cea a lui Quincy Jones și Michael Jackson.

Eminem a rămas tăcut la ceremonie și a zburat acasă înainte ca 50 Cent și Snoop să se alăture lui Dre la „Jimmy Kimmel Live”, unde Dre a anunțat că rapperul din Detroit lucrează la un nou album. Dre a anunțat și un nou album comun cu Snoop.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni