• PRO TV
  • Ce îi interzice Daniel Niculescu soției lui, Andreea Tonciu, să facă în prezența fiicei lor, Rebecca: „Nu este de acord cu asta”

Ce îi interzice Daniel Niculescu soției lui, Andreea Tonciu, să facă în prezența fiicei lor, Rebecca: „Nu este de acord cu asta”

Ce îi interzice Daniel Niculescu soției lui, Andreea Tonciu, să facă în prezența fiicei lor, Rebecca: „Nu este de acord cu asta”

Andreea Tonciu a recunoscut cine este părintele mai autoritar dintre ea și soțul ei. Ce nu are voi vedeta să facă în prezența fiicei sale?

Gallery

Viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când a venit pe lume fiica ei. Relația cu Daniel Niculescu merge ca pe roate, iar Rebecca îi face cei mai fericiți părinți din lume.

Andreea Tonciu, despre cum a schimbat-o viața de mămică

Fosta concurentă de la Survivor All Stars a dezvăluit că din cauza faptului că părinții ei au fost destul de stricți cu ea în copilări, acum, când a devenit mama, încearcă să îi ofere fiicei sale toată libertatea de care are nevoie, însă nu o lasă pe Rebecca să facă chiar tot ce își dorește, mai impune și limite.

Andreea Tonciu a mărturisit că există un lucru pe care soțul ei i l-a interzis să îl facă în prezența fiicei lor.

„Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati…Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea, mai am și momente în care o cert. Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta și că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta”, a dezvăluit Andreea Tonciu, într-o emisiunea online.

Mai mult vedeta a mărturisit că nu poate pleca nicăieri fără fiica ei, fiind extrem de atașată de ea

„Nu te gândeai vreodată că Tonciu o să fie așa, nu? Nu am crezut nici eu niciodată, dar oriunde o iau cu mine. Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca acum, am timp cu soțul meu, pentru că copilul este de la 8:30 până la 17:00 la școală, timp este să stai cu soțul, dar așa să plec undeva fără ea, nu. Nu pot, nu mă lasă sufletul să o las acasă”, a mai dezvăluit Tonciu.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni