• PRO TV
  • Anamaria Prodan vrea un viitor împreună cu Ronald Gavril. Impresara a anunțat evenimentul în gura mare: „Se va întâmpla”

Anamaria Prodan vrea un viitor împreună cu Ronald Gavril. Impresara a anunțat evenimentul în gura mare: „Se va întâmpla”

Anamaria Prodan vrea un viitor împreună cu Ronald Gavril. Impresara a anunțat evenimentul în gura mare: „Se va întâmpla”

De ceva timp, Anamaria Prodan formează un cuplu cu Ronald Gavril, iar lucrurile par să devină din ce în ce mai serioase între ei.

Gallery

​Chiar dacă Anamaria Prodan și Ronald Gavril și-au ascuns relația la început, de când și-au asumat-o, apar împreună din ce în ce mai des, iar impresara oferă declarații chiar și despre evenimentele importante care ar putea avea loc în viața lor.

Anamaria Prodan s-ar putea mărita cu Ronald Gavril

De când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu doar că o duce din ce în ce mai bine, dar a învățat să se bucure mai mult de prezent. Aceasta se axează doar pe lucrurile frumoase din viața ei și nu mai oferă atenție lucrurilor care nu îi aduc fericire.

Anamaria Prodan a devenit și mult mai relaxată în ceea ce privește viața ei, motiv pentru care, nu își face griji în legătură cu momentul în care ar putea să își ducă relația la un nou nivel.

Pentru moment, se bucură de modul în care decurg lucrurile alături de iubitul ei și nu spune „nu”, dacă s-ar ivi ocazia să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

„Eu întotdeauna am spus că, dacă Dumnezeu vrea să se întâmple ceva, chiar dacă evităm, se va întâmpla. Dacă o să fie vreodată să fie vreo nuntă, o să o vedeți, cu siguranță!”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Anamaria Prodan s-a gândit la rochia de mireasă

În urmă cu nu foarte mult timp, Anamaria Prodan a spus că prezentul nu ar fi potrivit pentru ca ea să facă nunta, deoarece a slăbit câteva kilograme și, din cauza faptului că actuala greutate fluctuează, ar întâmpina problemele în ceea ce privește găsirea rochiei perfecte.

„Dacă aș vrea să mă mărit acum, să-mi fac rochie de mireasă, o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc! O să distrug și rochia de mireasă. În curând, o să fiu și mireasă”, a spus impresara, la televizor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni