• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Al cui era, de fapt, bebelușul nenăscut din pântecul lui Beatrice, tânăra de 25 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului în care lucra. Rezultatele testelor ADN

Acum s-a aflat! Al cui era, de fapt, bebelușul nenăscut din pântecul lui Beatrice, tânăra de 25 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului în care lucra. Rezultatele testelor ADN

Acum s-a aflat! Al cui era, de fapt, bebelușul nenăscut din pântecul lui Beatrice, tânăra de 25 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului în care lucra. Rezultatele testelor ADN

La mai bine de 3 luni de când Beatrice a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra, au fost dezvăluite rezultatele testelor ADN care confirmau cine este tatăl bebelușul nenăscut din pântecul tinerei.

Gallery

​În luna decembrie a anului 2023, o tânără în vârstă de 25 de ani, însărcinată în trei luni, era ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra. La locul crimei, Beatrice a fost găsită fără suflare, cu mai multe urme de înjunghieri pe corp, dar și cu o drujbă lângă ea. Oamenii legii au considerat, la acea vreme, că autorul tragediei ar fi încercat să o măcelărească, după ce a omorât-o.

La acea vreme, se specula că bărbatul în vârstă de 72 de ani ar fi ucis-o pe Beatrice din gelozie și că bebelușul nenăscut din pântecul acesteia ar fi fost, de fapt, al lui. Acum, la 3 luni de la tragedie, au fost făcute publice rezultatele testelor ADN care arată cine este tatăl copilului.

Astfel, potrivit unui post TV, rezultatele au dovedit că  tatăl copilului pe care Beatrice urma să îl nască era, de fapt, iubitul ei și nu patronul său, așa cum s-a zvonit.

Ce a transmis Poliția despre crima din București

Autoritățile ajunse la fața locului nu doar că au constatat decesul victimei, ci au comunicat și modalitățile prin care Beatrice a fost ucisă. Criminalul în vârstă de 72 de ani i-a aplicat tinerei mai multe lovituri de cuțit, apoi a încercat să o taie în bucăți, folosindu-se de o drujbă:

În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, potrivit autorităților.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni