• PRO TV
  • Ce soție frumoasă are Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Sunt căsătoriți de aproape două decenii

Ce soție frumoasă are Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Sunt căsătoriți de aproape două decenii

Ce soție frumoasă are Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Sunt căsătoriți de aproape două decenii

Carlos Martinez este un bărbat norocos. Noul antrenor al Simonei Halep, în vârstă de 49 de ani, are o soție superbă, care îi este alături mereu, chiar și la meciurile de tenis.

Gallery

Cine este Dunia Ruach Jimenez, soția lui Carlos Martinez

Simona Halep a anunțat numele noului ei antrenor, în urma confruntării din primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami, unde a fost învinsă de Paula Badosa.

Carlos Martinez  este un antrenor de tenis spaniol în vârstă de 49 de ani, originar din Barcelona. El este cunoscut pentru colaborarea cu alte jucătoare de tenis de top precum Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, ceea ce i-a adus încrederea campioanei române în abilitățile sale.

Dacă pe plan profesional se bucură de un succes răsunător, ei bine, nici pe plan personal nu stă deloc rău. Noul antrenor al Simonei Halep are o soție superbă.
Dunia Ruach Jimenez și Carlos Martinez sunt căsătoriți de aproape două decenii și au împreună trei copii.

După imaginile publicate în mediul online, Carlos este foarte implicat în viața de familie, având foarte multe fotografii cu soția și cele trei fiice ale lor, conturând foarte bine portretul unei familii perfecte.

Cât despre soția antrenorului, ei bine, nu sunt cunoscute foarte multe detalii, Dunia Ruach Jimenez nu este foarte activă pe rețelele de socializare, însă, din puținele fotografii pe care le are pe Instagram, este o femeie extrem de frumoasă. VEZI IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Simona Halep va colabora cu antrenorul Carlos Martinez

Simona Halep îl admiră enorm pe noul ei antrenor și abia așteaptă să înceapă colaborarea cu el.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni