• PRO TV
  • Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Tenismena a făcut anunțul la Miami: „Sper să meargă bine”

Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Tenismena a făcut anunțul la Miami: „Sper să meargă bine”

Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Tenismena a făcut anunțul la Miami: „Sper să meargă bine”

Simona Halep a anunțat cine este noul ei antrenor, în urma confruntării din primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami, unde a fost învinsă de Paula Badosa.

Gallery

Simona Halep va lucra cu Carlos Martinez, un antrenor de tenis spaniol

Tenismena noastră a anunțat la Miami că va colabora cu Carlos Martinez, un antrenor de tenis spaniol în vârstă de 49 de ani, originar din Barcelona. Fostul lider WTA a anunțat că va avea o perioadă de pregătire și cunoaștere cu Carlos Martinez după turneul de la Miami, când se va întoarce în Europa.

Carlos Martinez este cunoscut pentru colaborarea cu alte jucătoare de tenis de top precum Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, ceea ce i-a adus încrederea campioanei române în abilitățile sale.

Simona Halep a declarat că seperă să meargă bine și că îl apreciază foarte mult pe noul său antrenor și că vor lucra împreună pentru a atinge performanțe remarcabile.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni