• PRO TV
  • A fost model de succes și era nelipsită de la cele mai tari petreceri mondene de la Hollywood! Acum locuiește pe străzi și caută mâncare prin tomberoane FOTO

A fost model de succes și era nelipsită de la cele mai tari petreceri mondene de la Hollywood! Acum locuiește pe străzi și caută mâncare prin tomberoane FOTO

A fost model de succes și era nelipsită de la cele mai tari petreceri mondene de la Hollywood! Acum locuiește pe străzi și caută mâncare prin tomberoane FOTO

În urmă cu câțiva ani era model de succes și soția unui star din serialul fenomen Baywatch. În prezent, Loni Willison a ajuns de nerecunoscut și își duce veacul pe străzile din Los Angeles.

Gallery

​Paparazzii au surprins-o recent în timp ce cotrobăia prin tomberoane și căra după ea un căruț plin cu vechituri.

Ajunsă la 40 de ani, Loni s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri și alcool. Pe lângă problemele cu substanțele interzise, fostul model a dezvoltat și o boală mintală.

Loni Willison susține că totul a luat-o razna după ce s-a căsătorit cu Jeremy Jackson. În urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru X17, fostul model a mărturisit că a dus o viață de calvar alături de starul din Baywatch.

Potrivit lui Loni, cei doi au avut o relație foarte violentă care a escaladat până în punctul în care Jackson a încercat să o stranguleze în timp ce se afla în stare de ebrietate. Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2014.

Willison a mai spus în acel interviu că „nu poate trăi înăuntru nicăieri” pentru că cineva a electrocutat-o în fiecare zi, timp de un an, iar acum nu poate fi expusă la electricitate.

Loni a adăugat că și-a pierdut orice speranță: „Nimeni nu-mi poate oferi nimic. Nu există niciun ajutor”.

Pe vremea când se afla în lumina reflectoarelor, Loni Willison făcea furori cu frumusețea ei, dar și cu silueta zveltă.

Pe lângă modelling, Loni activa și ca specialist în nutriție. Ea a apărut pe coperta unor reviste prestigioase și s-au scris articole despre ea în publicații ca „Glam Fit”, „Flavour”, „Iron Man” și multe altele. (Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arăta Loni Willison înainte să ajungă să locuiască pe străzi)

O perioadă nu s-a știut nimic despre ea, până când paparazzi au găsit-o pe străzile din Los Angeles. În prezent, fosta vedetă a ajuns într-o stare deplorabilă, fără păr și fără dinți. Doarme pe străzi, umblă plină de vânătăi, caută mâncare prin tomberoane și trage după ea un cărucior de cumpărături plin cu cartoane, sticle și vechituri.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni