• PRO TV
  • Ca să demonstreze că e călător în timp, un bărbat a dezvăluit, pe Tik Tok, numerele câștigătoare la Loto, de la următoarea tragere!

Ca să demonstreze că e călător în timp, un bărbat a dezvăluit, pe Tik Tok, numerele câștigătoare la Loto, de la următoarea tragere!

Ca să demonstreze că e călător în timp, un bărbat a dezvăluit, pe Tik Tok, numerele câștigătoare la Loto, de la următoarea tragere!

Un bărbat care pretinde pe TikTok că este călător în timp a adus și dovezi în acest sens.

Tiktokerul @jimmmofficial, din Statele Unite, postează constant video-uri despre abilitățile sale de a călători în timp, încercând să demonstreze urmăritorilor că poate, într-adevăr, să sfideze legile fizicii.

În cel mai recent video, acesta a arătat ”dovezi” că a călătorit înapoi, în anul 1998. ”Prieteni, sunt în 1998. Haideți să vă arăt ceva... RadioShack, vedeți asta? Nu mint. Am călătorit tocmai în 1998 pentru a putea răspunde comentariilor”.

@jimmmofficial Replying to @surelybats #timetravel #timetraveler #strange #weird #proof ♬ original sound - jimmmofficial

RadioShack este un magazin de electronice care a fost înființat în 1921 și a dat faliment în 2015.

Mai mult, tiktokerul s-a pozat lângă un telefon public din anii 90. ”Uitați, un telefon public, cum voiați să vedeți! Cum puteți nega evidența? Chiar sunt aici”, a spus el.

Reacția urmăritorilor a fost mai degrabă sceptică: ”Cumpără un ziar cu data vizibilă”
”Întreabă un om de pe stradă, ales la întâmplare, în ce an ești”.
”Aș crede dacă ai face un live”.

Între timp, alții l-au pus să demonstreze că poate călători în timp și i-au cerut numerele câștigătoare la următoarea tragere Loto.

Într-un video separat, bărbatul împărtășește o serie de rezultate la Loto dar, ca o coincidență, sunetul se întrerupe în timp ce citește numerele câștigătoare.

”Este Ok, doar întoarce-te în timp cu trei minute în urmă și spune numerele din nou”, a glumit un urmăritor.

@jimmmofficial Replying to @ibantu777 #timetravel #proof #weird #strange #timetraveler ♬ original sound - jimmmofficial

Foto: Tiktok/Jimmmofficial

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni