• PRO TV
  • Spitalul Colțea din București, transformat în club de noapte! Ce s-a întâmplat la doar câțiva metri de saloanele pacienților

Spitalul Colțea din București, transformat în club de noapte! Ce s-a întâmplat la doar câțiva metri de saloanele pacienților

Spitalul Colțea din București, transformat în club de noapte! Ce s-a întâmplat la doar câțiva metri de saloanele pacienților

Holurile renumitului Spiatal Colțea din București s-au transformat în adevărate ringuri de dans! La doar câțiva metri de saloanele în care se aflau pacienți s-a încis o petrecere de zile mari, cu muzică grecească, hore și cocktailuri.

Gallery

​Scandal de proporții după petrecerea de la Spiatlul Colțea din București! Mai multe oficialități, manageri de spital, medici și persoane din administrația locală au participat, sâmbătă seară, la o gală festivă cu prilejul aniversării a 320 de ani de la înființarea unității medicale. Evenimentul s-a finalizat cu o petrecere de zile mari unde a interpretat ansamblul Cantus Dominus, dar și soprana Irina Baianț, unde s-au dansat hore grecești și s-a băut pe cinste.

Managerul Spiatlului Colțea, foarte încântat de petrecerea organizată la doar câțiva metri de saloanele pacienților, a explicat ulterior că și medicii au nevoie de astfel de momente, dat fiind faptul că sunt nevoiți să vadă, zi de zi, doar suferință.

”În cadrul acestei gale au fost decernate 12 premii pentru tinerii medici, au fost premiaţi decanii de vârstă, şefii secţiilor şi asistenţii medicali, iar la sfârşit evenimentul, după gală, evenimentul s-a încheiat cu un cocktail care a avut mai multe momente artistice. Medicii sunt oameni, trebuie să înţelegem acest lucru. Au nevoie nu numai să vadă suferinţă, au nevoie şi de un pic de relaxare”, a declarat Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea, pentru un post TV.

Cât despre faptul că în spital se aflau, în acea seară, internați mai mulți pacienți, managerul a explicat că încăperile sunt izolate fonic și că înainte de a începe evenimentul ar fi fost făcute mai multe probe de sunet.

„Mai mult decât atât este izolată fonic. S-au făcut probe de sunet cu câteva ore înainte, ne-am asigurat că este totul ok. Haideţi să ne gândim la un lucru. Dacă prin absurd ar fi deranjat pacienţii, că ştim foarte bine cum sunt oamenii în general... s-ar fi făcut apeluri la 112!”, a mai spus managerul.

Foto: Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni