• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 18 - 24 martie 2024. Berbecii se trezesc la realitate cât privește relația amoroasă, Balanțele au surprize în planul financiar

Horoscop săptămâna 18 - 24 martie 2024. Berbecii se trezesc la realitate cât privește relația amoroasă, Balanțele au surprize în planul financiar

Horoscop săptămâna 18 - 24 martie 2024. Berbecii se trezesc la realitate cât privește relația amoroasă, Balanțele au surprize în planul financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 18 - 24 martie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Vineri se formează un aspect astrâns între Venus, planeta iubirii, și Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe casa frământărilor interioare, trecutului și introspecției. S-ar putea să ai niște conștientizări în planul relațional sau să aibă loc o maturizare într-o relație. De asemeanea, s-a putea să te trezești la realitate, să fie nevoie să abordezi altfel relația.
Sâmbătă Marte, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Pești și urmează o perioadă de introspecție. Până la 1 mai îți redirecționezi energiile spre interior, pentru a analiza niște situații din planul personal.
Bani – Finalul săptămânii aduce sume suplimentare de bani dintr-o activitate extraprofesională.
Muncă – Cu Soarele în tranzit prin casa personalității, din 20 martie, dispui de energie, inițiative, curaj și determinare în următoarea lună. Te implici mai mult în activitățile profesionale.

Horoscop Taur săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care îți redirecționezi energiile spre interior. Dacă sunt chestiuni legate de administrarea casei sau pe care trebuie să le gestionezi în familie, cele mai bune decizii le vei lua dacă stai retras, fără să te influențeze nimeni.
Bani – Joi s-ar putea să aibă loc discuții despre niște investiții în casă, însă este posibil ca dialogul să ducă într-o direcție în care să apară tensiuni.
Muncă– Venus, guvernatoarea ta, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns în zodia Pești, pe sectotul proiectelor de viitor și relațiilor de prietenie, a activităților de pe urma exercitării profesiei. Posibil un proiect să-l tratezi cu mai multă responsabilitate și implicare sau poate ajunge la maturitate.
Sâmbătă Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și până pe 1 mai urmează o perioadă în care investești energie în proiectele de viitor, în asocieri cu prieteni sau foști colegi.

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Soarele ajunge pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul planurilor de viitor, vieții sociale, prietenilor. De asemenea, se dinamizează axa sentimentală și urmează o perioadă activă în aceste domenii. Miercuri au loc discuții importante în planul relațional, iar conjuncția, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Chiron, vindecătorul zodiacului, vine să aducă conștientizări, să-ți spui nemulțumirile într-o relație de cuplu, prietenie sau de iubire.
Bani – Luni și marți ești precupat de situația financiară, cauți surse suplimentare de bani, faci socoteli și încerci să faci un plan pe termen lung.
Muncă– Venus, micul benefic, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns și aduce multă responsabilitate în relațiile profesionale și în activitățile pe care le desfășori în sfera carierei.
A doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Pești, respectiv casa carierei, și până pe 1 mai aduce multă acțiune și implicare în activitățile profesionale.

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea sectorului familiei, și Saturn, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect strâns în sectorul sistemului de valori, principiilor și credințelor și aduce maturitate și responsabilitate în planurile care vizează casa, familia, relațiile cu părinții.
Bani – Miercuri și joi sunt două zile în care Luna, guvernatarea ta, traversează casa banilor, și vei fi tentat să faci niște cheltuieli mai mari.
Muncă– Soarele ajunge pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul asociat carierei și timp de o lună urmează o perioadă în care ești invitat să te afirmi, să ieși în față, să discuți cu superiorii proiectele profesionale, să prezinți ideile și să obții aprobări.
Sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Pești și până pe 1 mai traversează casa asociată perpecționării profesionale, schimburilor de experiență și lărgirii orizonturilor cunoașterii. Implicarea în aceste domenii te va ajuta să te dezvolți, să obții niște calificări noi.

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Miercuri și joi se activează casa personalității și te preocupă planurile personale, relaționale și este posibil să ai niște discuții importante cu partenerul, legate de viitorul relației voastre.
Bani – Venus, micul benefic, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns și aduce multă responsabilitate în planul intereselor financiare și administrării unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariul.
Sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Pești, pe același sectorul al banilor proveniți din alte surse. Până pe 1 mai, Marte aduce multă energie și te ajută să rezolvi o serie de chestiuni birocratice.
Muncă– Soarele ajunge pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul asociat sistemului educațional, perfecționării, dezvoltării profesionale și timp de o lună urmează o perioadă, în care poți începe cursuri, să obții niște calificări. Se intensifică relațiile cu străinătatea și cauți direcția profesională.

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, și Saturn, planeta restricțiilor, formează vineri o conjuncție în zodia Pești, în casa relațiilor, semn că poți trece la următorul nivel al relației. Configurația astrală aduce mai multă responsabilitate, dar și maturizare. S-ar putea să ai niște conștientizări în raport cu partenerul și nu este exclusă și o încheiere. Pe fondul acesta astral, a doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze aceeași casă a relațiilor. Până pe 1 mai, Marte aduce multă energie, dar și conflicte sau rupturi.
Bani – Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul avantajelor financiare și aduce energie pentru rezolvarea unor chestiuni financiare, legate de obținerea unor acte oficiale, juridice, intrarea unor sume de bani sau achitarea unor datorii.
Muncă– Miercuri și joi sunt două zile în care s-ar putea să faci cu greu față unor provocări la serviciu, pentru că ai parte de energie scăzută, însă vei reuși, cu ajutorul unor colegi, să-ți îndeplinești obiectivele.

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec și activează, pentru o lună de zile, sectorul relației și mariajului. Investești mai multă energie în relații și ești invitat să iei inițiative, să ieși din zona de confort și să explorezi noi orizonturi în planul relațional.
Bani – Miercuri și joi pot să apară surprize în planul financiar și decizi, împreună cu partenerul de cuplu, că este momentul să faceți niște investiții sau să economisiți bani pentru vacanțe.
Muncă- Venus, guvernatoarea ta, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns în zodia Pești, pe sectorul muncii și aduce multă responsabilitate în activitățile profesionale. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția dorită de tine, s-ar putea să cauți să faci o schimbare, să închei o relație profesională. A doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, ajunge în același sectorul al muncii și până pe 1 mai aduce multă energie și pune lucrurile în mișcare la locul de muncă. De asemenea, poate fi un moment în care decizi să schimbi direcția.

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Conjuncția care se formează între Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe sectorul iubirii și aventurilor romantice, vine să aducă responsabilitate și maturitate, să așeze lucrurile astfel încât să simți o siguranță. A doua zi, pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Pești, pe același domeniu al iubirii și romantismului, aducând energie și inițiative, implicare și acțiune în planul sentimental.
Bani – Din punct de vedere financiar stai bine, nu te poți plânge, chiar dacă ai făcut mai multe cheltuieli în ultima perioadă.
Muncă– Soarele începe să traverseze zodia Berbec, pe 20 martie, respectiv sectorul muncii și activităților profesionale, unde, timp de o lună, vine cu energie, determinare, implicare și preocupări de afirmare. În următoarea lună de zile ești invitat să acționezi, să-ți setezi obiective profesionale, pentru că ești susținut din astral să le duci la îndeplinire.

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul iubirii și aventurilor romantice și urmează o lună în care investești mai mult timp și energie în relația de cuplu, îți declari sentimentele și faci gesturi de iubire, afecțiune. Posibil miercuri o discuție cu partenerul să scoată la suprafață suferințe mai vechi, cu scopul să se rezolve, să înțelegi niște lucruri care s-au întâmplat în trecut.
Conjuncția care se formează, vineri, între Venus și Saturn din zodia Pești, vine să aducă responsabilitate în chestiunile, care vizează viața de familie. A doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, și vine să întărească, până pe 1 mai, implicarea în activitățile care țin de familie, cămin și administrarea patrimoniului.
Bani – Luni și marți se activează casa intereselor financiare și este posibil să te sfătuiești cu partenerul legat de un demers pe care doriți să-l faceți pentru obținerea unui credit, bani pentru o investiție de o valoare mai mare în casă.
Muncă– Dacă îți dorești începerea unei activități profesionale pe cont propriu, în partea a doua a săptămânii, poți avea niște dialoguri cu un prieten cu care vrei să te asociezi.

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste – Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul casei și spațiului de locuit și aduce mai multă implicare în activitățile gospodărești, rezolvarea unui context locativ, dar și petrecerea timpului mai mult cu cei dragi.
Bani – Miercuri și joi sunt două zile în care se întrevede activitate în conturile tale. Încasezi bani și faci niște plăți sau achiziționezi niște bunuri de o valoare mai mare.
Muncă– Vineri, Venus, micul benefic, formează cu Saturn, seniorul karmei, un aspect strâns, în zodia Pești, pe sectorul comunicării. Configurația astrală te ajută să iei o decizie importantă, pe termen lung, legată de sfera profesională. Dacă primești o ofertă de job și mergi la interviu, vei face impresie bună.
Marte, planeta acțiunii, ajunge în același sectorul al comunicării, gândirii și acumulării de informație. Până pe 1 mai astrele îți recomandă să abordezi constructiv energia planetei acțiunii, să investești energie în studiu și să eviți conflictele, pentru că vei avea tendința să fii mai agresiv în comunicare.

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste– Miercuri și joi, Luna îți traversează casa relațiilor și mariajului și s-ar putea să inițiezi niște dialoguri, să rezolvi anumite probleme, care te frământă și care nu au fost vindecate. Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul casei iubirii, și Chiron, vindecătorul zodiacului, îți poate aduce niște informații sau în urma dialogului cu partenerul, să iasă la suprafață niște lucruri, care să-ți clarifice o situație pe care nu o înțelegeai până acum.
Bani – Venus, micul benefic, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri o conjuncție în zodia Pești, pe sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă și alte activități extraprofesionale. Devii mai responsabil atunci când este vorba să administrezi banii. A doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, intră pe același domeniu al banilor, aducând energie și determinare în mărirea veniturilor.
Muncă– Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul informațiilor, învățării, comunicării și gândirii și va ajuta, în următoarea lună, în toate interacțiunile tale, dar și-n decizii. Pregătești strategii noi și ești mult mai implicat în activitățile profesionale.

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 martie 2024

Dragoste – Venus, micul benefic, și Saturn, planeta responsabilității, formează vineri un aspect strâns în casa personalității și ai parte de o conștientizare a unei situații din planul relațional, o maturizare. Poți trece la următorul nivel, să găsești soluții, să rezolvi o problemă mai veche, să înțelegi o situație. A doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa personalității și până pe 1 mai îți aduce energie, determinare și curaj să acționezi într-un context relațional.
Bani – Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul banilor, pe care-l va dinamiza în următoarea lună. Este o perioadă favorabilă să-ți mărești veniturile, să poți negocieri salariale.
Munca – Miercuri și joi sunt cele mai active și aglomerate zile la locul de muncă, când Luna traversează zodia Leu. Ai grijă la cum abordezi unele aspecte în relațiile cu ceilalți pentru că este posibil să apară tensiuni dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni