• PRO TV
  • Cum a murit o milionară după ce s-a urcat în miez de noapte într-o mașină electrică. S-a întâmplat la scurt timp după ce și-a sunat o prietenă

Cum a murit o milionară după ce s-a urcat în miez de noapte într-o mașină electrică. S-a întâmplat la scurt timp după ce și-a sunat o prietenă

Cum a murit o milionară după ce s-a urcat în miez de noapte într-o mașină electrică. S-a întâmplat la scurt timp după ce și-a sunat o prietenă

O femeie de afaceri, deținătoare a unei averi uriașe și moștenitoare a unei companii de transport martim, a murit după ce s-a urcat la volanul unei mașini electrice.

Gallery

Angela Chao, în vârstă de 50 de ani, era șefa unei cunoscute companii de transport maritim. Luna trecută, ea s-a urcat la volanul mașinii sale, o Tesla Model X, după o petrecere organizată la ferma sa. A doua zi, după cină, a părăsit conacul în care îi cazase pe oaspeții săi și a decis să se întoarcă la locuinta sa.

Deși casa ei era aproape, a decis să meargă cu mașina pentru că era frig și foarte târziu. La doar câteva minute după ce s-a urcat la volan, ea și-a sunat însă o prietenă și i-a spus că a căzut cu mașina în lac.

În timp ce întorcea, ea a băgat mașina în treapta R în loc de D, iar mașina a accelarat puternic înapoi. A trecut peste un dig și a ajuns în lac. Mașina s-a scufundat foarte rapid.

Cei prezenți la petrecere, paramedicii și pompierii au încercat minute bune să o scoată pe femeie din mașină, însă nu au reușit. Operațiunea de salvarea a fost îngreunată din cauza lipsei de scafandri și a unei remorci care nu avea un cablu suficient de lung.

Din păcate, Angela a petrecut mai mult de o oră sub apă, mașina fiind scoasă din lac la ora 00.56. Resuscitarea a fost fără succes, medicii declarând decesul femeii.

Angela Chao era una dintre cele mai influente femeie din lume. Ea era cunoscută printre proprietarii celor mai mari companii de transport maritim din lume. Apărea adesea în presa de business din SUA.

În momentul tragediei, soțul ei se afla în Dubai, la o conferință, unde urma să vorbească despre inteligența artificială și medicină. Se afla în mașină alături de un coleg când a primit vestea că soția lui a murit.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni