• PRO TV
  • Toți rămân șocați când află ce vârstă are! Cine e TikTokerița septuagenară care a cucerit internetul cu sfaturile ei în materie de fashion

Toți rămân șocați când află ce vârstă are! Cine e TikTokerița septuagenară care a cucerit internetul cu sfaturile ei în materie de fashion

Toți rămân șocați când află ce vârstă are! Cine e TikTokerița septuagenară care a cucerit internetul cu sfaturile ei în materie de fashion

Faye Brown este un monument de optimism și veselie, iar internauții sunt cuceriți de filmulețele pe care le postează pe TikTok.

Gallery

​Septuagenara își sfidează vârsta și este o mare iubitoare de modă. Chiar dacă a împlinit 70 de ani, din garderoba ei nu lipsescu: topurile, pantalonii scurții, rochiile decoltate sau paietele.

Faye adoră să combine articolele vestimentare și să-și accesorizeze ținutele cu bijuterii supradimensionate sau cu genți în culori țipătoare. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Tiktokerița optează pentru ținute revelatoare și haine mulate, deoarece susține că cu cât înaintează în vârstă, cu atât arată mai bine.

Pentru Faye, vârsta este doar un număr. Unul la auzul cărora mulți rămân șocați.

„Am 70 de ani și îmi place să port pantaloni mulați de piele și topuri. Oamenii cred că am jumătate din vârsta reală”, a spus femeia, potrivit Mirror.

Pasiunea pentru modă nu este întâmplătoare, Faye fiind la bază creatoare de modă. Pe lângă ținutele pe care le probează și le postează pe contul de TikTok, australianca oferă și sfaturi în materie de fashion.

@fayemottofashions My big night has arrived. this is my final look. Turning 70 is so much fun #melbournefashion #birthday #bignightout #fayebrownes70th ♬ original sound - Faye Browne

Într-un videoclip, Faye a descris ținuta pe care a ales-o pentru un prânz cu prietenii: „Astăzi ies cu niște prietene la prânz și vreau să fiu casual”. Apoi a explicat că a vrut să opteze pentru un look „mixed metal”. Faye a purtat blugi skinny din piele și un pulover cu guler rulat și tricotat, asortat cu adidași aurii metalizați. Australianca și-a pus peste o haină din piele roșie cu imprimeu șarpe.

„Ce? Cum de arăți atât de tânără? Este ceva special ce ai făcut de-a lungul anilor și pe care ai vrea să îl împărtășești? Sunt chiar șocată”, „Du-te de aici! Nu pot să cred că ai 70 de ani! Dumnezeule, ești uimitoare!”, „Ai tot respectul nostru! Arăți minunat!”, „70 de ani? Mi-aș dori să arăt și eu așa după 7 decenii, „Trebuie să ne spui care e secretul”, „Sunt șocată. Îți dădeam jumătate din vârstă!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Faye le primește zilnic.

Faye a spus că face exerciții cu greutăți de două ori pe săptămână, dar a precizat că „a avut dintotdeauna grijă de corpul și sănătatea ei”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni