• PRO TV
  • Primul fotbalist care a recunoscut că este gay şi-a cerut iubitul în căsătorie, chiar pe teren FOTO&VIDEO

Primul fotbalist care a recunoscut că este gay şi-a cerut iubitul în căsătorie, chiar pe teren FOTO&VIDEO

Primul fotbalist care a recunoscut că este gay şi-a cerut iubitul în căsătorie, chiar pe teren FOTO&VIDEO

Josh Cavallo, primul fotbalist care a recunoscut că este homosexual, şi-a cerut iubitul în căsătorie. Cererea a fost formulată chiar pe stadion. Momentul a fost imortalizat și împărtășit cu fanii sportivului.

Fundaşul australian în vârstă de 24 de ani a dezvăluit pe reţelele sale de socializare că s-a logodit cu partenerul său, Leighton.

Cererea în căsătorie a avut loc pe terenul de pe Coopers Stadium, stadionul care găzduieşte clubul din Adelaide, unde Josh Cavallo a jucat în ultimii patru ani în Divizia 1 a ligii locale masculine A-League.

"Încep acest an cu logodnicul meu. Mulţumesc Adelaide United pentru că m-aţi ajutat să organizez această surpriză. Mi-aţi oferit un spaţiu sigur în fotbal, unul pe care nu l-am crezut posibil în visele mele şi m-aţi încurajat să îmi trăiesc viaţa de zi cu zi în mod autentic. Împărtăşesc acest moment special pe teren, unde a început totul", este mesajul postat Josh Cavallo împreună cu mai multe imagini.

A recunoscut că e gay în 2021

Josh Cavallo este singurul fotbalist profesionist care a recunoscut că este gay. În octombrie 2021, Josh Cavallo, fundașul lui Adelaide United, a devenit cunoscut pe plan mondial, după ce a recunoscut public faptul că este homosexual.

„Sunt fotbalist și sunt gay. Tot ce vreau să fac este să joc fotbal și să fiu tratat în mod egal”, spunea atunci mijlocașul într-un videoclip.

„A fost o călătorie pentru a ajunge în acest punct al vieții mele, dar nu aș putea fi mai fericit cu decizia mea de a ieși în evidență. M-am luptat cu sexualitatea mea timp de șase ani și mă bucur că pot pune capăt acestei situații.”, declara fotbalistul.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni