• PRO TV
  • Scenă sfâșietoare în sala de judecată, la procesul lui Vlad Pascu! Cu ce a venit tatăl tânărului omorât la 2 Mai: „L-am adus și pe el, ca să îl vedeți”

Scenă sfâșietoare în sala de judecată, la procesul lui Vlad Pascu! Cu ce a venit tatăl tânărului omorât la 2 Mai: „L-am adus și pe el, ca să îl vedeți”

Scenă sfâșietoare în sala de judecată, la procesul lui Vlad Pascu! Cu ce a venit tatăl tânărului omorât la 2 Mai: „L-am adus și pe el, ca să îl vedeți”

Autorul tragicului accident de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, și-a recunoscut faptele joi, la cel de-al doilea termen de la Judecătoria Mangalia. Vlad Pascu a participat prin videoconferință, în aceste momente aflându-se la Penitenciarul Poarta Albă.

Gallery

​Joi, pe data de 14 martie 2024, a avut loc cel de-al doilea termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu, autorul cumplitului accident de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri și rănirea altor trei.

Părinții victimelor s-au prezentat din nou la proces, cu aceeași durere în suflet și dezamăgire.

Tatăl lui Sebastian Olariu a intrat în sala de judecată cu poza băiatului său în mână, iar la final le-a declarat reporterilor că nu mai are nicio speranță. Tânărul ar fi trebuit să împlinească, pe 15 martie, vârsta de 22 de ani.

„Ne bucurăm că a luat în considerare să schimbe încadrarea și așteptăm până pe patru aprilie să... La un nou proces. La felul cum se judecă în țara asta, nu mai am nicio speranță.

Până și acum m-a văzut cu poza băiatului în mână și m-a întrebat cine sunt. Și am zis am venit... Sunt tatăl lui Sebi și l-am adus și pe el în sală ca să îl vedeți”, a declarat Valentin Olariu, potrivit Știrile PROTV.

Joi, Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, astfel că pedeapsa i s-ar putea reduce cu o treime.

Sursă foto: YouTube, Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni