• PRO TV
  • Jessica Biel, ținta ironiilor după ce a postat o poză cu pătrățelele lui Justin Timberlake! Artistul a căzut în dizgrație după dezvăluirile făcute de Britney Spears: „Poți să-l păstrezi! Nu-l vrea nimeni”

Jessica Biel, ținta ironiilor după ce a postat o poză cu pătrățelele lui Justin Timberlake! Artistul a căzut în dizgrație după dezvăluirile făcute de Britney Spears: „Poți să-l păstrezi! Nu-l vrea nimeni”

Jessica Biel, ținta ironiilor după ce a postat o poză cu pătrățelele lui Justin Timberlake! Artistul a căzut în dizgrație după dezvăluirile făcute de Britney Spears: „Poți să-l păstrezi! Nu-l vrea nimeni”

Jessica Biel și Justin Timberlake formează unul dintre cele mai frumoase, longevive și discrete cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și au doi băieți: Silas (8 ani) și Phineas (3 ani).

Gallery

Recent, actrița în vârstă de 42 de ani a vrut să le facă o surpriză urmăritorilor, care nu sunt deloc puțini la număr, și a postat câteva imagini inedite de la un shooting realizat de soțul ei. 

„Soțul meu nu ar posta niciodată asta... dar eu o voi face. Cu plăcere!”, a scris Jessica în dreptul unei fotografii în care Justin își ridică tricoul și își etalează mândru pătrățelele. (Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jessica Biel (@jessicabiel)

Dacă unele doamne și domnișoare i-au mulțumit Jessicăi pentru „cadoul” neașteptat, altele au ironizat-o în comentarii.

„Poți să-l păstrezi! Nu-l vrea nimeni!”, „Cu plăcere? Dar noi nu suntem topite după soțul tău!”, „Ne-am fi dorit să nu fi făcut postarea asta!”, „Îmi pare rău, dar nu avem aceleași gusturi. Nu găsesc nimic atractiv la el”, „E tot al tău! Nu e nimeni gelos!”, „Asumă-ți responsabilitatea Justin! Nu te preface că nu s-a întâmplat. Iar tu fată, la revedere”, sunt câteva dintre mesajele postate de utilizatorii de social media.

Justin Timberlake nu se mai bucură de aceeași popularitate ca-n trecut, după ce Britney Spears, iubita din adolescență a artistului, a făcut câteva dezvăluiri șocante în cartea sa de memorii.

Artista a mărturisit că a rămas însărcinată în timpul relației cu Justin Timberlake, pe când avea numai 19 ani.

Britney a spus că a fost nevoită să facă un avort, la presiunile lui Justin Timberlake, care „nu era pregătit să fie tată”. Artista susține că ea și-ar fi dorit copilul și că „visa la o familie cu Timberlake”.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. Îl iubeam pe Justin atât de tare. Întotdeauna mi-am imaginat că o să avem o familie împreună, într-o zi. S-ar fi întâmplat mult mai repede decât aș fi anticipat. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu fac copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost după mine, nu aș fi renunțat. Dar Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, a scris Britney Spears într-un capitol din cartea „The Woman in Me”.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni