• PRO TV
  • Cutremurător: Un fotbalist celebru a fost răpit, torturat și apoi abandonat într-o pădure FOTO

Cutremurător: Un fotbalist celebru a fost răpit, torturat și apoi abandonat într-o pădure FOTO

Cutremurător: Un fotbalist celebru a fost răpit, torturat și apoi abandonat într-o pădure FOTO

Brian Opiyo Olang'o, portarul echipei KCB FC din prima ligă kenyană, a trăit o experienţă cutremurătoare.

Jucătorul de fotbal a fost răpit de mai mulți indivizi. Acesta era dat dispărut de duminică. Fratele său, Kevin Olang'o, fotbalist la FC Talanta, a făcut eforturi disperate pentru a-l găsi.

Brian Opiyo Olang'o a fost găsit în viaţă, rănit şi abandonat într-o pădure. El se află acum în convalescenţă într-un spital din Nairobi.

Fotbalistul a trecut prin clipe de groază

Brian Opiyo a fost luat cu forţa din zona Taj Mall de trei bărbaţi neidentificaţi care l-au urcat într-o maşină, i-au confiscat telefonul şi i-au golit contul bancar pe drum. Sportivul a reușit să trimită un mesaj SOS soţiei sale înainte ca răpitorii săi să îi confişte telefonul, furnizând informaţii cruciale despre locul în care se afla şi despre pericolul la care se expunea.

Nu s-a prezentat la antrenament

Iniţial, KCB FC a tras un semnal de alarmă cu privire la dispariţia lui Opiyo când acesta nu s-a prezentat la cantonament.

"Am primit informaţii de la familia jucătorului nostru Brian Opiyo Olang'o că portarul a dispărut de la ora 18.00 în data de 10 martie 2024", a precizat clubul, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la siguranţa acestuia.

Brian Opiyo Olang'o a fost găsit în pădurea Ngong cu multiple răni și tăieturi, ceea ce indică faptul că a fost torturat. În prezent, el se află în spital sub supraveghere medicală.

Foto FAcebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni