• PRO TV
  • Un tânăr de 18 ani s-a filmat în timp ce făcea accident cu mașina. Băiatul nu avea permis de conducere

Un tânăr de 18 ani s-a filmat în timp ce făcea accident cu mașina. Băiatul nu avea permis de conducere

Un tânăr de 18 ani s-a filmat în timp ce făcea accident cu mașina. Băiatul nu avea permis de conducere

Un tânăr de 18 ani din Argeș a surprins pe camera telefonului mobil momentul în care a făcut accident cu mașina părinților lui. Băiatul nu avea permis de conducere.

Un caz șocant a avut loc în Argeș! Un băiat care de curând a împlinit 18 ani s-a urcat, fără permis, la volanul mașinii părinților lui și a filmat cu telefonul mobil momentul în care a pierdut controlul autoturismului și a făcut accident. Din primele informații, tânărul înregistra întreaga scenă pentru a-i arăta unui prieten cât de rapidă este mașina.

Astfel, la peste 140km/h, tânărul a scos smartphone-ul din buzunar și a început să înregistreze volanul, șoseaua pe care circula, dar și pe el însuși. Mai mult decât atât, pe filmare a fost surprins și momentul în care a pierdut controlul mașinii și a făcut accident.

Videoclipul a fost publicate de jurnaliștii de la ePitești.ro, care au intrat în posesia lui la câteva zile de la producerea incidentului.

Dau daună în noaptea asta cu ea. Mă jur! Vreau să mă omor în noaptea asta, dau daună. Uite-o, frate! Uite-o cum ia curba asta!", spunea tânărul în filmare.

Scena s-a terminat tragic. Înainte ca filmarea să se oprească, băiatul nu reușește să redreseze autoturismul și face accident. Spre norocul lui, tânărul de 18 ani nu a fost lovit grav.

Dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă

Polițiștii argeșeni s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei imaginilor în spaţiul public.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că evenimentul rutier ar fi avut loc în noaptea de 3 spre 4 martie 2024, în jurul orei 04.00, pe DJ 702 de pe raza comunei Bogaţi, iar cu privire la tânăr în cauză a rezultat că nu figurează ca deţinător de permis de conducere, precum şi că acesta a suferit leziuni ca urmare a evenimentului rutier”, a transmis IPJ Argeș..

 Sursă foto: Captură ecran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni