• PRO TV
  • Andreea Tonciu nu s-a putut abține! Mesajul controversat publicat de vedetă pe o rețea de socializare:„Vă dau clasă din orice poziție” La cine face referire

Andreea Tonciu nu s-a putut abține! Mesajul controversat publicat de vedetă pe o rețea de socializare:„Vă dau clasă din orice poziție” La cine face referire

Andreea Tonciu nu s-a putut abține! Mesajul controversat publicat de vedetă pe o rețea de socializare:„Vă dau clasă din orice poziție” La cine face referire

Andreea Tonciu a ieșit la atac! Vedeta a dat de pământ cu divele din showbiz, fără pic de reținere. Iată ce a postat pe o rețea de socializare.

Gallery

​Nu mai este o surpriză că Andreea Tonciu spune lucrurilor pe nume de fiecare dată, fără pic de reținere. Nici de această dată nu a dezamăgit, fosta concurentă de la Survivor All Stars a spus tot ce crede despre divele din showbiz-ul românesc.

Andreea Tonciu le-a pus la punct pe divele din showbiz

Andreea Tonciu a transmis un mesaj controversat la adresa femeilor, asumându-și că ar putea să stârnească val de reacții negative. Vedeta a pus punctul pe „i” cu privire la femeile care își editează pozele pe rețelele de socializare.

Aceasta le-a transmis să nu se mai chinuie din acest punct de vedere, căci ea poate să le ”dea clasă din orice poziție”.

”Vă dau clasă din orice poziție. Nu vă mai chinuiți, căci și cu machiaj, haine și faceup sunteti de c****”, a scris Andreea Tonciu, pe Instagram.

Fosta concurentă de la Survivor All Stars a fost mereu sinceră și a recunoscut că își editează pozele pentru a arăta mai bine.

„Mă editez în toate pozele, apropo! Joac-o p-asta! Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe soră-mea. „Ia, trimite. Eu îmi fac fața, tu corpul. Instagramul este în Instagram, care e problema? Sunt singura? Și vezi că eu ți-am recunoscut în fața întregii națiuni. Sunt altele care nu recunosc. Dar eu recunosc: îmi pun Face Up mult. Am fost la Survivor acum doi ani. Le-am spus îmi dați mie poza să o fac frumos și după aia o puneți. Eu recunosc că mi-am pus filtre și la story-uri”, a zis Andreea Tonciu în podcast-ul lui Jorge.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni