• PRO TV
  • Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia. Cei doi îndrăgostiți nu își mai încap în piele de bucurie: „Doamne, Doamne!”

Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia. Cei doi îndrăgostiți nu își mai încap în piele de bucurie: „Doamne, Doamne!”

Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia. Cei doi îndrăgostiți nu își mai încap în piele de bucurie: „Doamne, Doamne!”

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și, recent, au dat o veste bună fanilor. La scurt timp după ce și-au mai dat o șansă, un nou membru și-a făcut apariția în familia lor.

Gallery

​Înainte de Crăciun, Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, după ce, timp de câteva luni, au fost despărțiți. Întorși în România, cei doi au decis să își mărească familia și au împărtășit primele imagini cu fanii din mediul online.

Viviana Sposub și George Burcea și-au luat o pisică

După o dulce împăcare, care a fost așteptată de fani cu sufletul la gură, Viviana Sposub și George Burcea au decis că, în viața lor, mai este loc pentru un membru și, prin urmare, și-au luat o pisică.

Cei doi au ales o pisicuță albă, de care s-au îndrăgostit iremediabil. Fosta asistentă de televiziune l-a filmat pe George Burcea în timp ce ridica pisica în aer, fiind, de-a dreptul, topită după micuța felină. „Doamne, Doamne! Ce scumpete!”¸a scris aceasta, pe contul ei de Instagram.

Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub

Viviana și George Burcea s-au cunoscut în emisiunea „Ferma vedetelor”, în anul 2020. De atunci, cei doi formează un cuplu, dar, în ultima vreme, relația lor a întâmpinat unele probleme.

Cu toate acestea, Viviana nu l-a putut uita pe George Burcea și a decis să îi mai dea o șansă, deoarece sunt anumite lucruri pe care le-a căutat la un bărbat, iar acesta a îndeplinit toate criteriile.

„Felul în care se comportă cu o femeie, nu doar cu mine, cu femeile în general, pentru că așa vezi ce caracter are un bărbat. Să fie grijuliu, iubitor și să mă prioritizeze, pentru că dacă faci parte din viața mea înseamnă că și eu te pun pe un anumit loc”, a declarat Viviana, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni