• PRO TV
  • Călin și Orianda Donca au stârnit val de reacții în mediul online, după ce și-au filmat unul dintre copii într-o ipostază total neașteptată: „Voi realizați ce ...”

Călin și Orianda Donca au stârnit val de reacții în mediul online, după ce și-au filmat unul dintre copii într-o ipostază total neașteptată: „Voi realizați ce ...”

Călin și Orianda Donca au stârnit val de reacții în mediul online, după ce și-au filmat unul dintre copii într-o ipostază total neașteptată: „Voi realizați ce ...”

Orianda și Călin Donca își cresc copiii în stilul lor propriu. Recent, unul dintre cei cinci copii ai milionarului a fost surprins într-o ipostază total neașteptată de către mama sa.

Gallery

Orianda Donca a stârnit val de reacții pe internet, după ce și-a filmat fiul gol, în zăpadă

Călin și Orianda își educă cei cinci copii după propriile reguli. Recent, soția milionarului l-a surprins pe Ares, băiețelul lor de 6 ani, gol, în zăpadă, în timp ce se dădea cu sania.

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară, Oriadna a fost trasă imediat de mânecă pentru că a găsit imediat cuvintele potrivite.

Cei doi părinți sunt de părere că cei cinci copii ai lor trebuie să își dezvolte un stil de viață sănătos, iar faptul că l-au lăsat pe fiul lor să se dea pe pârtie cu sania, fără haine pe el, este un bun mod de-ai crește imunitate, nici vorbă să îl expună la vreo boală.

Mai mult, Oriadna nu îi îndeamnă pe părinți să adopte același stil de viața cu micuții lor, căci experiența de viață este diferită pentru fiecare în parte.

„Copiii vostri nu racesc?
Cum sa mearga asa cu capul ud, descult, corpul incalzit din ciubar, porii dilatati, in pielea goala la -X grade pe zapada ?

Nu a racit nici a doua zi si nici peste o saptamana, ci chiar mai mult de atat, s-a distrat si s-a simtit foarte bine ?❤️

Expunerea copiiilor la frig poate contribui la intarirea imunitatii lor. Desigur ca aceasta expunere trebuie sa se bazeze pe un fundament de sanatate interna solid. Noi avem o alimentatie sanatoasa cat mai aproape de natura, preponderent vegana, suplimente si aloe consumate zilnic.
Daca sunteti tentati sa incercati iesirile pe zapada, va recomand sa abordati acest lucru treptat cu copilasii si sa luati in considerare si celelalte lucruri mentionate

Va rog sa retineti ca eu nu incurajez parintii sa adopte aceasta abordare cu copilasii lor, experientele noastre de viata nu trebuie neaparat sa fie si ale voastre.

Cum am putea intarii imunitatea unui copil?
Alimentatie cat mai aproape de natura
Mai multa activitate in exterior
Mai putina expunere la ecrane
Suplimente adecvate
Conectare cu parintii
Sport zilnic (chiar de la varste fragede) pt nivelul de varsta
Hidratarea adecvata cu lichide sanatoase nu sucuri
Somn la ore potrivite

P.S. eu nu l-am pus pe Ares sa faca nimic, a fost decizia lui ? pur si simplu l-am observat alergand”, a scris Orianda Donca în dreptul filmulețului cu fiul său.

Părerile internauților au fost împărțite, unii au apreciat-o pentru modul în care își crește copiii, în timp ce alții au blamat-o:

„Când te îmbolnăvești este de la o bacterie, nu de la frig/ Mi se pare totusi prea exagerat doar in chiloti… hai ca nu suntem la mare… pune-i macar pantaloni si o bluza lejera daca nu vrei sa il infofololesti/ Voi realizați ce imunitate o sa aibe copilul? Va trai mult si bine/ Super! E foarte okay ce face. Nu a omorât pe nimeni alergatul în chiloți prin zăpadă. Aici în Elveția se practică intratul în apă la minus grade/Să vezi cum ajunge la spital”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea Oriandei.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni