• PRO TV
  • Anamaria Prodan se căsătorește? Primele declarații ale vedetei, după ce s-a speculat că Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie: „Acum sunt fericită!”

Anamaria Prodan se căsătorește? Primele declarații ale vedetei, după ce s-a speculat că Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie: „Acum sunt fericită!”

Anamaria Prodan se căsătorește? Primele declarații ale vedetei, după ce s-a speculat că Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie: „Acum sunt fericită!”

Anamaria Prodan a reacționat, după ce s-a speculat că Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie. Iată ce a zis impresara despre o posibilă nuntă!

Gallery

​Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când a început o carieră în industria fotbalului românesc. De-a lungul anilor, impresara a avut un succes remarcabil în carieră, însă pe plan sentimental lucrurile nu au stat la fel de bine.

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori: prima dată cu Tiberiu Dumitrescu, baschetbalistul alături de care are și două fiice: Sarah și Rebecca și a doua oară cu Lauranțiu Reghecampf, căsnicie din care a rezultat singurul fiu al impresarei, Laurențiu Reghecampf Jr. (Bebeto).

Ultima căsnicie a Anamariei Prodan s-a încheiat cu scandal, după ce Laurențiu Reghecampf a început o relație extraconjugală cu o brunetă mult mai tânără decât el, Corina Caciuc. De atunci, impresara a avut o singură relație stabilă, cea de care se bucură și în prezent. 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie

În acest moment Anamaria Prodan formează un cuplu cu Ronald Gavril. Cei doi și-au expus public relația la finalul anului 2023, atunci când s-au afișat împreună la o petrecere de revelion. De atunci, impresara radiază de fericire, fiind întotdeauna în prezența partenerului ei de viață.

Recent, cei doi au postat pe Instagram un videoclip extrem de emoționant, care i-a făcut pe fani să creadă că s-au căsătorit. 

După ce mai multă lume a întrebat-o dacă a fost cerută în căsătorie, Anamaria Prodan a oferit o explicație clară:

Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post tv.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni