• PRO TV
  • „Rochia și corpul sunt de 10, dar fața...”. Internauții au ironizat-o pe iubita miliardarului Jeff Bezos după apariția de la petrecerea Vanity Fair

„Rochia și corpul sunt de 10, dar fața...”. Internauții au ironizat-o pe iubita miliardarului Jeff Bezos după apariția de la petrecerea Vanity Fair

„Rochia și corpul sunt de 10, dar fața...”. Internauții au ironizat-o pe iubita miliardarului Jeff Bezos după apariția de la petrecerea Vanity Fair

Lauren Sanchez și Jeff Bezos au avut parte de o noapte de neuitat după gala premiilor Oscar. Cuplul s-a distrat la petrecerea Vanity Fair în compania unor celebrități ca Sofia Vergara, Lenny Kravitz, Kim Kardashian, Kris Jenner și Demi Lovato.

Gallery

Iubita miliardarului Jeff Bezos a defilat într-o rochie roșie, cu un decolteu abisal, trenă și crăpătură sexy pe picior. Ținuta care i-a pus în valoare silueta este semnată de brandul Lever Couture.

La 54 de ani, Lauren Sanchez se poate mândri cu un trup fără cusur, pentru care primește adesea complimente. Nu la fel stau lucrurile când vine vorba de chip. Internauții sunt de părere că iubita fostului CEO de la Amazon a exagerat cu operațiile estetice la nivelul feței.

„Rochia și corpul sunt de 10, dar fața...”, „Încă sunt șocată de fiecare dată când o văd pe această femeie... A pus un vraci să-l vrăjească sau ceva de genul ăsta? Omul e orb?”, „Corpul este wow și rochia este superbă, dar viitoarea doamnă Bezos are probleme cu fața”, „Lauren arată ca un clovn!”, „Prea multe operații estetice la față!”, „Fosta lui soție este versiunea fără filtre și fără operații a acestei doamne!”, „Buzele ei sunt hidoase! Trebuie să se liniștească cu operațiile estetice”, „Cred că și FACE ID-ului îi e greu să o recunoască”, sunt câteva din mesajele care circulă pe internet la pozele cu Lauren Sanchez.

De când s-a cuplat cu Lauren Sanchez, Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om al lumii, și-a schimbat complet stilul de viață, dar și prioritățile. Fondatorul Amazon a început să fie un împătimit al evenimentelor mondene și petrece deseori în compania actorilor de la Hollywood. 

Jeff Bezos și Lauren sunt împreună din 2019. În același an, miliardarul a divorțat de Mackenzie Scott, femeia cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani și care l-a ajutat să pornească Amazon în 1994.

Jeff Bezos (60 de ani) este al treilea cel mai bogat om din lume cu o avere 190 miliarde de dolari, potrivit Forbes.  

Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni