• PRO TV
  • Andreea Marin, dezvăluiri sincere despre certurile dintre ea și Violeta! Când nu se înțeleg cele două: „Gata, punct!”

Andreea Marin, dezvăluiri sincere despre certurile dintre ea și Violeta! Când nu se înțeleg cele două: „Gata, punct!”

Andreea Marin, dezvăluiri sincere despre certurile dintre ea și Violeta! Când nu se înțeleg cele două: „Gata, punct!”

Zâna Suprizelor, așa cum mulți o cunosc, are o relație deosebită cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică jr., Violeta. Adolescenta își face mama foarte mândră, însă există totuși și momente în care se ceartă. Iată ce o deranjează cel mai mult pe Andreea Marin la fiica sa!

Gallery

​La aproape 50 de ani, Andreea Marin se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe cel personal, dat fiind faptul că are o fiică, pe Violeta, care îi aduce motive de fericire în fiecare zi. Tânăra de 16 ani se pregătește de absolvirea liceului, iar de curând a susținut la Palatul Parlamentului un eveniment de voluntariat alături de colegii săi, ceea ce a făcut-o foare mândră pe Andreea Marin.

Vedeta susține că toată perioada organizării a fost extrem de stresantă pentru adolescentă și recunoaște că este destul de îngrijorată de faptul că Violeta nu se odihnește suficient. Acesta ar fi, se pare, și principalul motiv pentru care intrevin micile neînțelegeri între cele două.

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin.

Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a spus Andreea Marin în cadrul unui post TV.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni