• PRO TV
  • Și-a jelit iubitul zile întregi, iar apoi a aflat că acesta și-a înscenat moartea pentru a pune capăt relației cu ea. Explicația bizară a tânărului i-a șocat pe internauți

Și-a jelit iubitul zile întregi, iar apoi a aflat că acesta și-a înscenat moartea pentru a pune capăt relației cu ea. Explicația bizară a tânărului i-a șocat pe internauți

Și-a jelit iubitul zile întregi, iar apoi a aflat că acesta și-a înscenat moartea pentru a pune capăt relației cu ea. Explicația bizară a tânărului i-a șocat pe internauți

O adolescentă a trecut printr-un calvar după ce a aflat printr-un mesaj că iubitul ei a murit. Tânăra și-a împărtășit povestea pe platforma Reddit și le-a spus internauților că era în căutarea unui terapeut când a aflat că tânărul și-a înscenat de fapt moartea pentru a pune capăt relației.

Fata a povestit cum a primit un mesaj chiar de ziua mamei sale de naștere în care era anunțată că iubitul ei a murit. Expeditorul ar fi fost mama tânărului, care i-a scris că tânărul a murit după ce a fost călcat pe piept de un cal, scrie Mirror.

În postarea intitulată „Și-a înscenat moartea”, fata a povestit că și-a jelit iubitul timp de 5 zile și chiar a cerut ajutor la o linie telefonică de asistență pentru sănătatea mintală.

Prietenii fetei au devenit suspicioși după ce au văzut mesajul care se presupune că era de la mama tânărului.

Aceștia au decis să sune la numărul respectiv și spre groaza fetei, a răspuns chiar iubitul acesteia.

Cele mai bune prietene ale mele nu i-au spus că sunt acolo, ele doar vorbeau cu el, iar eu plângeam pe fundal. El a spus la un moment dat: este totul în regulă? aud pe cineva plângând. Atunci am smuls telefonul din mâna prietenelor mele și i-am spus: am crezut că ești mort”, a povestit fata potrivit sursei menționate mai sus.

Tânărul a închis imediat ce i-a auzit vocea. După ce l-a căutat de mai multe ori pe rețelele de socializare, acesta i-a spus în cele din urmă de ce a recurs la această „farsă macabră”.

Băiatul s-a plâns că „fata era prea lipicioasă, prea dependentă de el”. Utilizatorii au consolat-o, iar unii dintre ei au asigurat-o că au trecut prin experiențe similare.

Majoritatea l-au catalogat drept laș pe tânăr. „Cât de dependentă să fii încât cineva să decidă să își însceneze moartea?”, „Este atât de traumatizant, îmi pare foarte rău, nu meritai asta. Sper să te poți vindeca și să treci repede peste asta”, „Fostul meu iubit s-a prefăcut că are cancer în stadiul 3. E foarte patetic”, „Și al meu a făcut la fel”, i-au scris unii utilizatori de social media.

Un utilizator perspicace a reușit să facă lumină asupra acestei povești bizare, după ce și-a dat seama care este vârsta protagoniștilor. Aceștia aveau 13, respectiv 15 ani.

„Scumpo, ai doar 13 ani. Știu că totul pare greu de dus acum și emoțiile tale sunt peste tot. Ți se pare că nimeni nu te înțelege cu adevărat. Crede-mă când îți spun că toți am trecut prin asta. S-ar putea să nu-ți placă ceea ce am să spun în continuare. Vei fi mult mai fericită dacă nu o să ai relații la vârsta asta. Nu te pierde din cauza unui tip. Petrece timp cu prietenii tăi și distrează-te”, i-a scris utilizatorul.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni