• PRO TV
  • O cântăreață de muzică populară și-a ars rochia de mireasă în Sâmbăta Morților. Gestul ei a devenit viral pe TikTok

O cântăreață de muzică populară și-a ars rochia de mireasă în Sâmbăta Morților. Gestul ei a devenit viral pe TikTok

O cântăreață de muzică populară și-a ars rochia de mireasă în Sâmbăta Morților. Gestul ei a devenit viral pe TikTok

Aflată în mijlocul unui scandal de divorț, o celebră cântăreață de muzică populară a stârnit controverse în mediul online prin gestul său de a da foc rochiei de mireasă în Sâmbăta Morților.

Gallery

​Interpreta de muzică populară a trecut printr-un divorț tumultuos, fiind acuzată de infidelitate. Mariana Cosmici s-a decis să lase trecutul în urmă și a decis, alături de prietenele ei, să organizeze un eveniment plin de distracție în timp ce arde rochia de mireasă, simbol al jurămintelor de iubire veșnică făcute fostului ei soț în ziua nunții.

Mariana Cosmici și-a ars rochia de mireasă în Sâmbăta Morților

Mariana Cosmici a fost acuzată de infidelitate de către fostul soț, iar acum, pentru că vrea să lase trecutul în urmă, a decis să-și ardă rochia de mireasă chiar în Sâmbăta Morților. Artista a dezvăluit că a plâns încontinuu în ziua nunții și că experiența ei nu a fost deloc una fericită.

„Am plâns mult la nunta mea, m-am simțit neglijată de către fostul meu soț. Nu doresc să îmi amintesc de acea zi, pentru că nu a fost așa cum își imaginează majoritatea femeilor, o zi frumoasă în care să te simți ca o prințesă”, a declarat Mariana Cosmici în cadrul unei emisiuni TV.

Artista este convinsă că merită să fie fericită și a vrut să facă pace cu trecutul într-un mod unic. Clipul video cu rochia de mireasă a devenit viral pe TikTok, având aproximativ 100 de mii de vizualizări.

@marianacosmici când ai prieteni ce se bucura o data cu tine ??? #fypシ゚viral #5pasidebine #foryoupage #tiktok #divorce #divorced #divort ♬ sunet original - De Vorba La Cafea ?

„Am reușit să scap de toate suferințele, mai ales pentru că am avut alături prietenele mele care au înțeles perfect prin ce am trecut. A fost o ocazie de bucurie, în special pentru că am avut sprijinul lor. Le mulțumesc și le iubesc și, într-adevăr, mă simt mult mai bine acum", a mai adăugat artista.

Mariana Cosmici a dezvăluit că iubește din nou, iar partenerul ei va apărea în videoclipul pe care intenționează să îl lanseze în săptămânile următoare.

„Da, am pe cineva. Pentru cei curioși - el va apărea și în videoclipul pe care urmează să îl lansez în această săptămână. Este o schimbare radicală.

Mă iubește și mă respectă, iar încrederea este cel mai important aspect pentru mine. Comunicăm foarte mult și suntem capabili să discutăm deschis orice problemă. Consider că suntem oameni maturi și gestionăm totul foarte bine”, a concluzionat Mariana Cosmici.

Internauții au reacționat într-un număr foarte mare la postarea artistei:

„Divortul nu e sfarsitul, de fapt cateodata e chiar libertate si fericire/ si eu după divorț m-am chefuit, era de ziua mea/ Sunt de acord cu tine,am trecut prin asa și acum sunt mai fericita decât niciodată”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni