• PRO TV
  • Babi Minune, cerere specială pentru magistrați! Ce își dorește manelistul, după ce a lovit un bărbat și i-a furat telefonul

Babi Minune, cerere specială pentru magistrați! Ce își dorește manelistul, după ce a lovit un bărbat și i-a furat telefonul

Babi Minune, cerere specială pentru magistrați! Ce își dorește manelistul, după ce a lovit un bărbat și i-a furat telefonul

Babi Minune este, în acest moment, cercetat pentru tâlhărie, după ce în luna iunie a anului 2023 a lovit un bărbat, apoi l-a deposedat de telefonul mobil.

Gallery

​În cursul zilei de 14 iunie 2023, Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a bătut și tâlhărit un bărbat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, în apropierea locuinței sale. Oamenii legii au verificat întâmplarea pe camerele de supraveghere din zonă, după ce agresatul a mers la secția de poliție.

„La data de 14 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil”, arată informațiile transmise de Poliția Română.

Timp de 9 luni Babi Minune a încercat să își redobândească libertatea, acum fiind plasat în control judiciar. Astfel, avocații acestuia cer magistraților să schimbe încadrarea judiciară a faptei și să nu mai fie cercetat pentru tâlhărie calificată.

„Tip Soluție: Cu privire la cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei formulată de avocatul ales al inculpatului amână pronunțarea”, se arată în decizia magistraților.

Momentan, nu se știe dacă oamenii legii vor aproba cererea lui Babi Minune, însă în viitorul apropiat se va afla ce se întâmplă cu manelistul. Menționăm că tâlhăria calificată se sancționează cu închisoare de la 3 la 10 ani, conform Codului Penal.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni