• PRO TV
  • Mama tinerei ucise în Mangalia de către prietena sa cea mai bună solicită schimbarea încadrării juridice și daune morale de 100 de mii de euro! Ce se întâmplă cu Loredana Atănăsoaie

Mama tinerei ucise în Mangalia de către prietena sa cea mai bună solicită schimbarea încadrării juridice și daune morale de 100 de mii de euro! Ce se întâmplă cu Loredana Atănăsoaie

Mama tinerei ucise în Mangalia de către prietena sa cea mai bună solicită schimbarea încadrării juridice și daune morale de 100 de mii de euro! Ce se întâmplă cu Loredana Atănăsoaie

În urmă cu mai bine de șase luni, Alina Elena Ciobanu, o tânără din Vaslui, a fost ucisă cu sânge rece de către prietena sa cea mai bună, Loredana Atănăsoaie, chiar în camera de hotel unde erau cazate. Acum, mama victimei solicită schimbarea încadrării juridice pentru cea care i-a omorât fata și cere, de asemenea, daune morale de sute de mii de euro.

Gallery

​Pe data de 6 august 2023 a avut loc o tragedie de proporții în stașiunea Mangalia. Alina Elena Ciobanu, o tânără de doar 18 ani, a fost ucisă de către prietena sa cea mai bună, Loredana Atănăsoaie, în camera unde erau cazate. Agresoarea a abandonat trupul neînsuflețit al prietenei sale într-un parc din apropiere, iar acum este judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

De curând, mama Alinei Ciobanu a solicitat schimbarea încadrării juridice pentru cea care i-a omorât copilul. Avocatul Adrian Cuculis spune că dosarul se află în aceste momente în instanță, iar cererea femeii va fi luată în considerare la următorul termen de judecată. Mai mult decât atât, mama victimei a solicitat și daune morale în valoare de 100 de mii de euro.

"Mama fetei omorâte de colega ei de cameră și care mai apoi i-a aruncat trupul sub o bancă din parc în Mangalia, solicită schimbarea încadrării juridice în omor calificat prin cruzimi și interes material. Așa cum au reținut procurori în rechizitoriu imediat după ce a săvârșit fapta inculpata i-a sustras două carduri victimei decedate și ar retras banii de pe ele.

Mai mult decât atât, se pare că din declarația dată de inculpată, victima înjunghiată în gât a încercat mai multe minute să se apere, iar inculpata a continuat fie să o reducă la tăcere fie să o înjunghie în continuare în alte locuri. Dosarul este deja trimis în instanță, iar la primul termen de judecată se va lua în discuție această cerere.

De asemenea, mama fetei decedate solicită daune morale de 100 de mii de euro”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru spyNews.ro.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni