• PRO TV
  • Toți au întors privirile după ea! Fiica Madonnei, într-o salopetă transparentă la Săptămâna Modei de la Paris

Toți au întors privirile după ea! Fiica Madonnei, într-o salopetă transparentă la Săptămâna Modei de la Paris

Toți au întors privirile după ea! Fiica Madonnei, într-o salopetă transparentă la Săptămâna Modei de la Paris

„Așchia nu sare departe de trunchi!”, un dicton care pare să se potrivească perfect în cazul lui Lourdes Leon, fiica Madonnei din relația cu actorul Carlos Leon.

Bruneta în vârstă de 27 de ani a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde și-a făcut apariția într-o ținută mai mult decât îndrăzneață.

Gallery

Fiica Madonnei a participat la prezentarea de modă Yves Saint Laurent Menswear din cadrul Fashion Paris Week.

Lipsită total de inhibiții, Lourdes a optat pentru o salopetă transparentă, din dantelă neagră. Fiica Madonnei a purtat un palton negru, descheiat însă, lăsând la vedere lenjeria intimă și nu numai...

Lourdes a renunțat la sutien, astfel că toți cei prezenți la evenimentul de modă din capitala Franței au putut să-i admire bustul. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Lourdes este fiica Madonnei din relația cu actorul Carlos Leon. Madonna mai are un fiu, Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie, și alți patru care sunt adoptați. Lourdes este deja un nume în industria modellingului. Și-a făcut debutul la New York Fashion în 2018, iar un an mai târziu a fost vedeta campaniei lansate de Miu Miu. 

În 2020, fiica Madonnei a pozat provocator, în lenjerie intimă, spre încântarea internauților, în campania brandului de lux Juicy Couture. Lola, așa cum o alintă mama ei, și-a etalat tatuajele dar și formele apetisante, alături de alte modele de renume.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LOLAHOL (@lourdesleon)

Anul trecut, Lourdes a demonstrat din nou că este lipsită de inhibiții și a pozat nud, cu părțile intime acoperite doar cu poșete cărora le făcea reclamă.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni