• PRO TV
  • Distracție în club după ce Simona Halep a aflat verdictul de la TAS! Cum a fost surprins fostul soț al sportivei: A plecat spre casă cu o blondă misterioasă

Distracție în club după ce Simona Halep a aflat verdictul de la TAS! Cum a fost surprins fostul soț al sportivei: A plecat spre casă cu o blondă misterioasă

Distracție în club după ce Simona Halep a aflat verdictul de la TAS! Cum a fost surprins fostul soț al sportivei: A plecat spre casă cu o blondă misterioasă

În timp ce Simona Halep trece printr-o perioadă destul de bună, deoarece judecătorii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-au redus de la 4 ani la 9 luni suspendarea din tenis, iată că fostul ei soț nu prea are noroc.

După ce a aflat că poate reveni pe terenul de tenis, Simona Halep pare mai entuziasmată ca oricând și abia așteaptă să le demonstreze tuturor că a trecut cu bine peste perioada proastă din viața ei.

Așa cum era de așteptat, toată lumea și-a întreptat atenția și către Toni Iuruc, fostul soț al sportivei, care inițial a părut că va fi aproape de ea în această perioadă. Chiar dacă s-au separat, numele celor doi sunt în continuare asociate de presa tabloidă, iar bărbatul a fost urmărit pas cu pas de către paparazzi după ce s-a dat verdictul în cazul Halep.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, la doar câteva zile după ce Simona Halep a aflat că poate reveni pe teren, Toni Iuruc a fost surprins într-un club de fițe din București alături de o blondă misterioasă. Chiar dacă și-au petrecut toată noaptea împreună în club, cei doi nu au ajuns împreună acasă la bărbat.

După cum notează sursa citată, Toni Iuruc și blonda misterioasă au plecat împreună din club, însă fostul soț al Simonei Halep a lăsat-o pe femeie acasă, în zona Pipera, după care a plecat singur spre locuința lui.

Cei de la Cancan nu au aflat cine este blonda misterioasă alături de care și-a petrecut Toni Iuruc seara în club, însă ei afirmă că bărbatul nu mai are deloc noroc în dragoste după ce a divorțat de Simona Halep.

Sursă foto: Simona Halep/Instagram, Arhivă ProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni