• PRO TV
  • Costel Biju, sfâșiat de durere după moartea lui Marius Țepeligă, colegul său de breaslă: „Ai plecat să cânți printre îngeri”

Costel Biju, sfâșiat de durere după moartea lui Marius Țepeligă, colegul său de breaslă: „Ai plecat să cânți printre îngeri”

Costel Biju, sfâșiat de durere după moartea lui Marius Țepeligă, colegul său de breaslă: „Ai plecat să cânți printre îngeri”

Costel Biju este sfâșiat de durere după vestea că Marius Țepeligă, colegul său de breaslă, s-a stins din viață.

Gallery

​Durere fără margini în lumea manelelor, un cunoscut lăutar s-a stins din viață. Marius Țepeligă a pierdut lupta cu viața după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Costel Biju, mesaj pentru Marius Țepeligă

Celebrul lăutar a suferit o intervenție chirurgicală în luna ianuarie a acestui an.

”Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci.

Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute”, scria Marius Tepeliga la momentul respectiv pe internet.

La momentul respectiv, soția artistului a cerut ajutorul oamenilor din online. Aceasta i-a îndemnat pe oameni să meargă să doneze sânge pentru Marius, lucru pe care l-a făcut și Costel Biju.

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius.

Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00”, a fost mesajul postat de Costel Biju în urmă cu două luni.

Apropiații sunt șocați de trecerea artistului la cele veșnice:

„Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Tepeliga! Prea devreme ai plecat dintre noi”; „Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei”; „Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun”; „Sincere condoleanțe! Din punct de vedere omenește, este un necaz așa de mare

care a cuprins familia fratelui Marius Tepeliga, inima plânge, suntem cuprinși de niște sentimente profunde privind amintirea celui ce a fost Marius Tepeliga. În schimb, din punct de vedere spiritual, pot să spun că fratele Marius și-a terminat lupta aici pe pământ ca un biruitor, el a apucat să facă legământ cu Dumnezeu în apa botezului. Știm că acum s-au terminat suferințele pentru el, a intrat în moștenirea vieții veșnice, unde Dumnezeu l-a primit în Slava Lui. Dumnezeu să lase mângâierea peste familia Tepeliga!”, sunt doar câteva comentarii lăsate pe pagina de Facebook a regretatului artist.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni