• PRO TV
  • Ultima fotografie cu Marius Țepeligă în viață! Cum a apărut manelistul cu puțin timp înainte de a muri: „Fără tine...”

Ultima fotografie cu Marius Țepeligă în viață! Cum a apărut manelistul cu puțin timp înainte de a muri: „Fără tine...”

Ultima fotografie cu Marius Țepeligă în viață! Cum a apărut manelistul cu puțin timp înainte de a muri: „Fără tine...”

Marius Țepeligă, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din industria muzicală românească, s-a stins din viață după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, lăsând în urma sa multă suferință și regrete. Iată cum s-a fotografiat cântărețul înainte de a-și da ultima suflare!

Gallery

​Marius Țepeligă, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din țară, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Acesta a devenit cunoscut de-a lungul anilor datorită colaborărilor de succes pe care le-a avut cu nume mari din industrie precum Viorica de la Clejani, Costel Biju și Elis Armeanca. 

Costel Biju, prieten bun cu regretatul artist, a postat în urmă cu mai mult timp un mesaj pe contul său de Facebook în care și-a rugat fanii să doneze sânge pentru Marius Țepeligă, în speranța că acesta se va vindeca și că se va întoarce pe scenă.

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius.Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00” , a fost mesajul postat de Costel Biju în urmă cu două luni.

Marius Țepeligă a suferit și o operație, care s-a dovedit una de succes, însă complicațiile apărute ulterior i-au adus sfârșitul.

Marius Țepeligă, ultima apariție publică! Manelistul s-a fotografiat alături de soția sa

Pe data de 11 februarie 2024, Marius Țepeligă a publicat ultima fotografie pe contul său de Facebook, iar la descriere îi mulțumea soției sale, Andreea Neagoe, pentru că i-a fost aproape în cele mai grele momente din viața sa.

„La mulți ani, nevasta mea! Omul meu bun care este lângă mine în orice situație, omul fără de care astazi nu mai eram. Te iubesc, binecuvântarea mea de la Dumnezeu!”, a scris Marius Țepeligă.

VEZI ULTIMA FOTOGRAFIE CU MARIUS ÎN GALERIA DE MAI SUS

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni