• PRO TV
  • Imaginile șocante cu Diana Șoșoacă, după ce a fost prinsă conducând cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km VIDEO

Imaginile șocante cu Diana Șoșoacă, după ce a fost prinsă conducând cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km VIDEO

Imaginile șocante cu Diana Șoșoacă, după ce a fost prinsă conducând cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost prinsă de către un echipaj de la Rutieră în timp ce coducea cu peste 110 kilometri pe oră într-o zonă unde limita era de 40 km/h. Tot momentul a fost filmat, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Diana Șoșoacă a rămas fără permis pentru 90 de zile după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea cu o viteză aproape triplă față de limita legală.

Senatoarea a transmis live pe Facebook scenele în care țipa la autorități și le acuza că i-au luat permisul timp de 90 de zile „cât e campania electorală”. De asemenea, a negat că ar fi condus cu acea viteză și a refuzat să semneze procesul verbal.

„Fir-ar mama voastră de nenorociți ce sunteți”, a spus Diana Șoșoacă în filmarea de pe Facebook.

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au amendat femeia cu 1.485 lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.


Foto: Facebook, Captură Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni