• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 11 - 17 martie 2024. Taurii ar putea să-și găsească jumătatea prin intermediul prietenilor, Gemenilor le sunt recunoscute meritele pe plan profesional

Horoscop săptămâna 11 - 17 martie 2024. Taurii ar putea să-și găsească jumătatea prin intermediul prietenilor, Gemenilor le sunt recunoscute meritele pe plan profesional

Horoscop săptămâna 11 - 17 martie 2024. Taurii ar putea să-și găsească jumătatea prin intermediul prietenilor,  Gemenilor le sunt recunoscute meritele pe plan profesional

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 11 - 17 martie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei relațiilor, începe să tranziteze zodia Pești, pe 11 martie, respectiv casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Micul benefic poate răscoli universul interior și va fi nevoie de introspecție, să nu te grăbești să iei o decizie în planul sentimental/relațional, pentru că vei avea și sentimente confuze.

Bani – Sectorul financiar se activează miercuri și joi, când poți încasa sume importante de bani. La fel de bine pot să ai și surprize și cheltuieli neașteaptate, pentru că Luna formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului. Evită deciziile sub impulsul momentului joi!

Muncă – Luni și marți ești foarte activ în proiectele pe care le ai în desfășurare la serviciu. Poate și pentru că Luna traversează zodia ta și simți impulsul de mai multă acțiune. Joi este posibil să porți o negociere, să ai inspirație într-o decizie sau să finalizezi un proiect, mai ales că Mercur, planeta comunicării, îți aduce claritate în gândire.

 

Horoscop Taur săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Pești, pe 11 martie, în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. În următoarea perioadă te preocupă mai mult socializarea, iar dacă ești singur, ai putea să-ți găsești jumătatea prin intermediul prietenuilor sau grupurilor pe care le frecventezi.

Bani – Sectorul financiar este activat joi și vineri, când apar și cheltuieli, dar și negocieri în proiecte extraprofesionale. Posibil să ai tendința de a cheltui mai ușor, să-ți faci mici plăceri.

Muncă– Miercuri și joi, Luna îți activează semnul nașterii, casa personalității, și formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, aducând șanse și oportunități de relansare profesională. De asemenea, formează o conjuncție și cu Uranus, planeta imprevizibilului, care îți aduce impulsul de a face lucrurile altfel, să fii original. Pe de altă parte, nu suporți să ți se spună ce să faci, să ți se impună. Este posibil să reacționezi pe măsură.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– În primele două zile din săptămână se activează axa sentimentală, iar aspectele care se formează te invită la o analiză în planul amoros. Chiar dacă nu vei fi hotărăt în ce direcție sa o iei, decizi să fii atent la tot ce se întâmplă, pentru că simți că vei avea indicii spre direcția bună. Miercuri și în special joi s-ar putea să apară o situație, care să te determine să reevaluezi un context relațional conform convingerilor și sistemului tău de valori.

Bani – Atenție la cheltuieli săptămâna aceasta, pentru că este posibil să depășești cu mult bugetul! Duminică încasezi o sumă de bani sau ți se returnează o datorie.

Muncă– Săptămâna aceasta descoperi că ești deschisă unor oportunități noi în sectorul profesional. Primești oferte și urmează o perioadă cu înregistrarea unor succese și recunoașterea meritelor. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în 11 martie, în zodia Pești, pe sectorul asociat activităților profesionale și carierei și-ți va susține demersurile în planul profesional până pe 5 aprilie.

 

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Miercuri și joi se activează axa sentimentală și este posibil să apară surprize neașteptate sau evenimente, care să schimbe direcția spre care te îndrepți. Dacă ești deschis unei relații noi, universul ți se poate da peste cap, să te îndrăgostești brusc.

Bani – Atenție cum administrezi banii pe care îi deții, pentru că este posibil să ai multe cheltuieli!

Muncă– Săptămâna aceasta ești receptiv la tot ce vine spre tine din sfera profesională și este posibil să primești din nou propuneri de la un fost angajator. Pe de altă parte, este activată zona dezvoltării și schimburilor profesionale, călătoriile pe distanțe lungi și conexiunile cu persoane sau instituții din străinătate. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Venus, micul benefic în zodia Pești, din 11 martie, care va aduce oportunități în domenile enumerate și-ți va oferi o nouă perspectivă.

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Spre finalul săptămânii programezi o ieșire cu partenerul sau cu un grup mai mare. Îți dorești să te revezi cu foști colegi sau prieteni. Dacă ești singur, s-ar putea să se reaprindă flacăra pasiunii pentru cineva cu care ai flirtat cândva.

Bani – Sectorul financiar este activat de intrarea lui Venus, micul benefic, din 11 martie, în zodia Pești. Ai șansa să-ți vină sume suplimentare de bani de la familie, din proiecte extraprofesionale, returnarea unei datorii sau dintr-un demers mai vechi privind intrarea în posesia unor acte oficiale, o moștenire sau un partaj.

Muncă– Miercuri și joi, Luna activează casa carierei și activităților profesionale și s-ar putea să reușești să te pui mai mult în valoare, să ai o idee originală. Apar și situații neașteptate, bruște, la nivelul conducerii sau decizi deodată că este momentul unei schimbări de direcție profesională, mai ales dacă șefii îți impun diverse lucruri care nu intră în acord cu principiile tale. De asemenea, ai nevoie de libertatea să te exprimi și să creezi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Veste bună pentru tine în planul sentimental, pentru că Venus, planeta iubirii, intră în 11 martie în zodia Pești, pe sectorul relațiilor și până pe 5 aprilie urmează o perioadă bună în relații, cu armonie și înțelegere. Dacă au existat conflicte sau tensiuni, acum ai șansa să le lămurești și să fii mai tolerant și aplecat spre nevoile partenerului.

Bani – În primele două zile din săptămână te preocupă administrarea unor sume de bani, mai ales că apar cheltuieli săptămâna acesta dacă trebuie să participi la un eveniment în sfera socială sau în familie.

Muncă– Finalul săptămânii activează sectorul carierei și activităților profesionale, te afirmi și ți se recunosc meritele. S-ar putea să-ți dorești o schimbare și vei discuta cu cineva apropiat despre acest lucru.

 

Horoscop Balanță săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Luna îți traversează sectorul relațiilor, în primele două zile din săptămână, și s-ar putea să inițiezi niște dialoguri importante pentru viitorul relației. Dacă au existat tensiuni, acum ai parte de o conștientizare și acceptarea unei situații din trecut, pe care realizezi că nu ai cum să o mai schimbi.

Bani – Miercuri și joi se activează sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți cu partenerul, ai banilor care provin din alte surse decât salariul. Au loc negocieri și discuții privind administrarea banilor, dar și evenimente neprevăzute, pentru că joi Luna formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilulului și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație într-un context financiar.

Muncă- Sectorul profesional primeste tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, din 11 martie, semn că lucrurile încep să se îmbunătățească în activitățile tale profesionale. Relațiile cu colegii se armonizează și vin propuneri noi de job, colaborări și implicare în alte activități. Micul benefic aduce protecție și ajută în rezolvarea unor conflicte.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în 11 martie, în zodia Pești, respectiv pe sectorul iubirii și romantismului, unde aduce momente plăcute în cuplu, pasiune și dacă ești singur, o nouă poveste de iubire. Pe de altă parte, ziua de joi anunță evenimente neașteptate în cuplu.

Bani – Finalul de săptămână activează casa intereselor financiare și s-ar putea să te sfătuiești cu partenerul legat de destinația unor sume de bani.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt cele mai active la locul de muncă. S-ar putea să-ți dorești o schimbare sau să primești propuneri noi de job, însă simți că nu ești pregătită să o iei de la capăt, deși ai vrea. Analizează bine ofertele și dacă vreuna dintre ele este ceea ce cauți, nu mai sta pe gânduri!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul vieții de familie, în 11 martie. Până pe 5 aprilie, ai șansa să rezolvi diverse chestiuni ce țin de administrarea casei, dar și de relațiile cu ceilalți membri. Ți se ofertă oportunitatea să rezolvi anumite neînțelegeri, să aplanezi conflicte, să-ți rezervi mai mult timp persoanelor dragi.

Bani – Duminică este ziua în care se întrevede activitate în conturile tale. S-ar putea să faci un cadou o sumă de bani cuiva din familie sau să-ți oferi ajutorul într-un context financiar.

Muncă– Miercuri și joi se activează casa muncii și Luna formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că te poți aștepta la evenimente neprevăzute și situații la care va fi nevoie să găsești niște soluții originale sau diferite față de situațiile din trecut.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste – În partea a doua a săptămânii se activează sectorul iubirii și aventurilor romantice  și s-ar putea să fie nevoie să adopți o altă abordare într-un context sentimental, dacă vrei să iasă lucrurile bine și să eviți niște tensiuni în raport cu partenerul de cuplu.

Bani – Spre finalul săptămânii se activează casa avantajelor financiare și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul. Faceți socoteli și căutați să administrați cât mai bine o sumă de bani pe care vreți să o investiți în casă sau într-un minisejur.

Muncă– Venus, micul benefic, activează casa comunicării, învățării și informațiilor, din 11 martie. Până pe 5 aprilie este o perioadă în care este stimulată învățarea unor lucruri noi, să te implici în proiecte și activități intelectuale. Abilitățile și experiența te vor ajuta să te pui mai mult în valoare.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– În prima parte a săptămânii discuți chestiuni importante în planul personal și cauți să-ți setezi niște obiective de viitor relaționale. Finalul de săptămână aduce evenimente în planul sentimental. Luna traversează casa iubirii, flirtului, distracției și aventurilor romantice și ești deschis oportunităților.

Bani – Sectorul financiar este activat din 11 martie de tranzitul lui Venus prin zodia Pești. Micul benefic aduce oportunități financiare și suplimentarea veniturilor. De asemenea, vei observa, până pe 5 aprilie, că ai tendința să cheltui mai mult.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt cele mai active în planul comunicării la serviciu și este posibil să te implici în mai multe proiecte, să iei inițiative, să pregătești strategii pe termen lung.

 

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 martie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, începe din 11 martie să-ți traverseze zodia și până pe 5 aprilie urmează o perioadă, în care se activează creativitatea și romantismul. Dacă ești singur, ești deschis să cunoști persoane noi. În weekend, te alături unui grup de prieteni la o petrecere sau o ieșire în afara orașului.

Bani – Primele două zile din săptămână sunt active în planul financiar. Au loc discuții importante, negocieri salariale sau cauți să intri în posesia unor bani. De asemenea, poți face și plăți.

Muncă– În partea a doua a săptămânii se activează casa comunicării și interacționării cu ceilalți. Vin informații sau vești surpriză sau se schimbă cursul unor planuri profesionale.

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni