• PRO TV
  • Andreea Bănică, mic dejun în sutien, la hotel. Fanii: “Mă întreb Lucian dacă a reușit să bea cafeaua cu priveliștea asta”

Andreea Bănică, mic dejun în sutien, la hotel. Fanii: “Mă întreb Lucian dacă a reușit să bea cafeaua cu priveliștea asta”

Andreea Bănică, mic dejun în sutien, la hotel. Fanii: “Mă întreb Lucian dacă a reușit să bea cafeaua cu priveliștea asta”

Andreea Bănică face furori pe rețelele de socializare cu imaginile incendiare pe care le postează din vacanța din Thailanda. Nici nu este nevoie să ajungă la plajă pentru a aprinde imaginația fanilor cu ținutele ei.

Cântăreața și-a surprins fanii cu o imagine de la micul dejun. Andreea își bea cafeaua… în sutien, spre încântarea admiratorilor, dar mai ales a soțului ei.

“Mă întreb Lucian dacă a reușit să bea cafeaua cu priveliștea asta”, i-a scris o fană. Andreea a dat imediat replica: “Lui îi place priveliștea asta cel mai mult” :)

Deși a primit sute de complimente, sunt și fani care critică aparițiile vedetei pe social media. Andreea Bănică nu bagă în seamă comentariile celor care o consideră prea “bătrână” pentru genul acesta de postări.

“Important este să îmbătrânești frumos, să nu ai regrete, să înveți să accepți trecerea timpului , să te îngrijești. Și “relicvele” au farmecul lor”, a scris Andreea Bănică.

În urmă cu jumătate de an, cântăreața se plângea fanilor săi că s-a “pufoșit”, însă în imaginile recente arată impecabil. “Am remarcat că m-am pufoșit, probând costumul de baie, dar m-am pus pe treabă”… și iată că acum se văd rezultatele!”, spunea vedeta.

Gallery

Andreea Bănică a dezvăluit că a fost diagnosticată cu diastază abdominală: „Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Momentan, Andreea Bănică nu vrea să recurgă la operație pentru a-și rezolva problema, chiar dacă o deranjează vizual și se simte mereu balonată.


„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând”, a mai povestit cântăreața.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni