• PRO TV
  • Adrian Popa și soția lui vor deveni părinți! Cum o va chema pe viitoarea lor fiică: „Universul funcționează pe căi misterioase”

Adrian Popa și soția lui vor deveni părinți! Cum o va chema pe viitoarea lor fiică: „Universul funcționează pe căi misterioase”

Adrian Popa și soția lui vor deveni părinți! Cum o va chema pe viitoarea lor fiică: „Universul funcționează pe căi misterioase”

Fotbalistul Adrian Popa este în culmea fericirii, după ce soția lui, Mădălina, a rămas însărcinată! Sportivul a ales deja numele viitorului copil, iar anunțul sarcinii a fost făcut pe rețelele de socializare.

Gallery

​Adrian Popa se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit! Acesta are o carieră absolut înfloritoare în domeniul fotbalului românesc, dar și o soție extrem de frumoasă, care îi oferă zilnic motive să zâmbească. Mai mult decât atât, de curând cei doi au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

„În era părinților... Universul funcționează pe căi misterioase, dar întotdeauna înmulțește totul așa cum a fost să fie.
Atât de recunoscător în fiecare clipă că te port în brațe, fetița noastră. De fiecare dată când îți simt lovitura, rămân că un miracol bate în corpul meu.
Te iubesc deja atât de mult, abia aștept să te cunosc și, de asemenea, sunt atât de fericită că pot să-ți ofer cel mai mare cadou dintre toate - un tată extraordinar. ? @77.adrian
Mulțumesc Doamne pentru tot!”,
a fost mesajul postat de soția fotbalistului.

Cei doi au ales inclusiv numele viitoarei fetițe: Sara.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni