• PRO TV
  • Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, după ce și-a exprimat public bucuria cu privire la reducerea suspendării: „O greșeală”. Sportiva revine pe teren luna aceasta

Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, după ce și-a exprimat public bucuria cu privire la reducerea suspendării: „O greșeală”. Sportiva revine pe teren luna aceasta

Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, după ce și-a exprimat public bucuria cu privire la reducerea suspendării: „O greșeală”. Sportiva revine pe teren luna aceasta

Patrick Mouratoglou și-a asumat o parte din vină, în ceea ce privește scandalul de dopaj în care a fost implicată Simona Halep, precizând că el este cel care i-a recomandat suplimentul contaminat.

Gallery

Simona Halep a scăpat de suspendare, dar Patrick Mouratoglou nu scapă atât de ușor de comentariile susținătorilor sportivei. În special după ce și-a asumat vina pentru recomandarea suplimentului contaminat, se lovește de comentarii negative.

Simona Halep i-a luat apărarea lui Patrick Mouratoglou

După ce TAS i-a redus pedeapsa Simonei de la patru ani la nouă luni, Patrick Mouratoglou i-a transmis public un mesaj Simonei, gest care, însă, a atras revolta fanilor acesteia: „Adevărul a învins”.

Ajunsă în țară, Simona Halep a declarat că echipa ei și fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, nu i-au recomandat suplimentul cu rea intenție, ci din greșeală, doar că această greșeală a costat-o foarte scump.

„Voi face tot ceea ce trebuie, pentru că a fost incorect tot ce s-a întâmplat. Mouratoglou… de fapt echipa şi implicit şi el mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenţie sau cu alte lucruri greşite, dar a fost o greşeală pe care am plătit-o foarte, foarte scump. Însă a fost o greşeală, atâta tot, nicio intenţie de doping”, a spus aceasta, la revenirea în țară.

Simona Halep revine pe teren

La doar câteva ore de când TAS  a anunțat reducerea pedepsei, Simona Halep a primit prima invitație oficială, la Miami Open. Tenismena este încrezătoare în revenirea pe teren, deoarece, în ultimul an și jumătate, chiar dacă nu i-a fost permis să joace în niciun meci, a continuat să se antreneze.

Pe contul ei de Instagram, Simona Halep a anunțat că a acceptat invitația la Miami Open, chiar dacă îi va fi greu să se acomodeze, din nou, cu tot ceea ce presupune un eveniment de o asemenea anvergură.

„Le mulțumesc organizatorilor turneului, pentru că mi-au oferit această oportunitate! Abia aștept să revin pe teren și să concurez! Ne vedem în curând!”, a transmis fostul numărul 1 mondial.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni