• PRO TV
  • Cornel Dinicu nu mai scapă de probleme! Ce pățește patronul de la Ferma Dacilor când vrea să comande o cursă cu taxiul

Cornel Dinicu nu mai scapă de probleme! Ce pățește patronul de la Ferma Dacilor când vrea să comande o cursă cu taxiul

Cornel Dinicu nu mai scapă de probleme! Ce pățește patronul de la Ferma Dacilor când vrea să comande o cursă cu taxiul

Tragedia care a avut loc la Ferma Dacilor în dimineața zilei de 26 decembrie a șocat o țară întreagă. Opt persoane și-au pierdut viața în flăcări, iar în urma celor întâmplate Cornel Dinicu a ajuns în arest la domiciului. De atunci, acesta se confruntă cu tot felul de probleme, inclusiv cu taximetriștii.

Gallery

​Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă și se află în arest la domiciliu. Acesta nu are voie să părăsească locuința decât cu aprobarea judecătorului și, cum este chemat frecvent la audieri, bărbatul este dependent de serviciile de taximetrie.

Pentru a ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, cât și la instanțe, Cornel Dinicu trebuie să apeleze la taximetriști, însă cursele îi sunt refuzate. Fiecare drum în regim de taxi trebui declarat la Poliție, inclusiv datele de identitate ale șoferului, numărul de înmatriculare al mașinii și traseul, iar taximetriștii refuză din start acest lucru.

„Dacă folosește o formă de transport de genul Uber sau taxi, trebuie să prezinte numărul de înmatriculare al mașinii, datele de identificare ale conducătorului auto, ceea ce generează niște situații destul de neplăcute pentru persoanele care urmează să efectueze aceste transporturi întrucât, în astfel de situații, toate persoanele preferă să nu aibă complicații, să meargă la poliție să-și prezinte cartea de identitate și datele mașinii”, se arată în motivarea solicitării permisiunii părăsirii domiciliului.

Foto: Stirile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni