• PRO TV
  • Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor All Stars, de urgență la spital: „Nu s-a mai putut” Cu ce probleme se confruntă

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor All Stars, de urgență la spital: „Nu s-a mai putut” Cu ce probleme se confruntă

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor All Stars, de urgență la spital: „Nu s-a mai putut”  Cu ce probleme se confruntă

Elena Marin și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu fosta concurentă de la Survivor All Stars?

Gallery

​Elena Marin a revenit recent din Republica Dominicană, după participarea la show-ul Survivor All Stars. Deși era extrem de fericită că s-a întors acasă, la familie și prieteni, ei bine, lucrurile au luat o altă întorsătură, Faimoasa a ajuns pe mâna medicilor.

Elena Marin, de urgență la spital

În urmă cu câteva ore, Elena Marina a publica în mediul online o imagine din ambulanță, alături de un mesaj pentru admiratorii ei.

Fosta concurentă de la Survivor All Stars a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru toată susținerea de care au dat dovadă de când s-a întors acasă, dar mai ales în momentele tensionate din viața sa când, iată, se confruntă cu probleme de sănătate.

Aceasta a precizat că a fost nevoită să meargă la spital, însă mesajele primite din partea admiratorilor i-au dat multă putere în aceste momente dificile.

„Woow, câte mesaje de la voi! Vă mulțumesc și nu aveți idee cât de mult contează, mai ales în momentele astea. Nu s-a mai putut și am plecat spre spital. Doamne ajută!”, a scris Elena Marin în mediul online.

Elena Marin a avut un parcurs extraordinar la Survivor All Stars. Tânăra a dovedit că se poate chiar și după ce a trecut prin mai multe operații la picior.

„Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele...nu a fost să fie...Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații...am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc...cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin în momentul eliminării de la Survivor All Stars.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni