• PRO TV
  • Cine este multimilionarul saudit care ar fi cucerit-o pe Naomi Campbell: e cu 16 ani mai tânăr decât cea supranumită „Pantera neagră” a modellingului

Cine este multimilionarul saudit care ar fi cucerit-o pe Naomi Campbell: e cu 16 ani mai tânăr decât cea supranumită „Pantera neagră” a modellingului

Cine este multimilionarul saudit care ar fi cucerit-o pe Naomi Campbell: e cu 16 ani mai tânăr decât cea supranumită „Pantera neagră” a modellingului

Supermodelul Naomi Campbell apare tot mai des în compania producătorului de film Mohammed Al Turki. Presa din UK scrie că multimilionarul saudit și cea supranumită „Pantera neagră” a modellingului ar fi mai mult decât prieteni.

Gallery

Mohammed are 37 de ani, este născut în Arabia Saudită și este mai tânăr decât Naomi cu 16 ani. Cea mai recentă apariție a lor a fost în urmă cu câteva săptămâni la Premiile Bafta. Cei doi s-au pozat împreună pe covorul roșu și au stat aproape unul de celălalt toată seara. (Vezi imagini cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus)

Mohammed Al Turki a făcut pentru prima dată aluzie la prietenia sa cu Campbell în noiembrie 2021, când a distribuit pe Instagram o fotografie cu cei doi în Doha. În luna următoare au ajuns la Festivalul de Film de la Marea Roșie, braț la braț.

De atunci, au fost văzuți împreună la numeroase evenimente, inclusiv la Festivalul de Film de la Cannes de anul trecut, la Săptămâna Modei de la Paris, atât în 2022, cât și în 2023, precum și la recenta aniversare a lui Edward Enninful.

Surse apropiate lor au declarat pentru The Sun că între cei doi s-ar fi aprins o scânteie.

„Naomi este foarte selectivă cu cine își petrece timpul și a devenit apropiată de Mohammed”, a adăugat un apropiat potrivit sursei menționate mai sus.

„S-au apropiat prin dragostea lor pentru modă și artă și au o mulțime de prieteni comuni. Naomi a fost în Dubai cu el și pare să fie mai fericită ca niciodată. Petrec mult timp împreună și pare să existe o scânteie între ei”, a mai spus sursa.

Speculațiile despre o posibilă relație apar la doar o săptămână după ce Naomi a fost văzută purtând un inel cu diamant de dimensiuni considerabile pe deget.

Topmodelul a mai fost logodită cu basistul trupei U2, Adam Clayton, în 1993, și cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, înainte de despărțirea lor în 2002. În 2018, ea a avut o relație cu rapperul Skepta, urmată de o aventură cu Liam Payne de la One Direction în anul următor.

De-a lungul anilor, Naomi a mai fost implicată în relații cu celebrități precum Diddy, Robert De Niro, Gerard Butler, Terrence Howard, Mike Tyson și miliardarul rus Vladislav Doronin.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni