• PRO TV
  • De ce a apărut Oana Ciocan cu o zgârietură pe față, la Survivor All Stars

De ce a apărut Oana Ciocan cu o zgârietură pe față, la Survivor All Stars

De ce a apărut Oana Ciocan cu o zgârietură pe față, la Survivor All Stars

Oana Ciocan abia a intrat în competiția Survivor All Stars și deja este în centrul atenției! Războinica a ajuns să fie urmărită de foarte mulți oameni după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Jador.

Gallery

​Survivor All Stars este showul care a reușit să aducă în același loc Faimoșii și Războinicii care au făcut istorie sezoanele trecute. Cu fiecare episod, telespectatorii află din ce în ce mai multe lucruri despre concurenții lor preferați și descoperă care le sunt calitățile esențiale pentru a deveni adevărați supraviețuitori. 

În ediția difuzată marți, 5 martie 2024, Oana Ciocan și Ana Maria Pal și-au făcut apariția! Cele două sunt acum concurente cu drepturi depline și deja au reușit să marcheze primele victorii în Jocurile de Recompensă și Comunicare. 

Totuși, dintre cele două Oana este în centrul atenției în ultima perioadă, datorită relației sale cu Jador. Cei doi au dezvăluit că formează un cuplu în cadrul concursului, iar în ediția difuzată miercuri, 6 martie 2024, Războinica a spus marele „DA”, atunci când artistul a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție.

De ce a apărut Oana Ciocan cu o zgârietură pe față, la Survivor All Stars

La doar o zi după intrarea sa în concurs, Oana Ciocan a apărut în fața telespectatorilor cu zgârietură pe față, fix sub ochiul drept. Domnul Dan observând acest aspect, a întrebat-o pe Războinică ce s-a întâmplat:

„Oana, ce s-a întâmplat, ce ai sub ochiul drept?!”, a întrebat-o domnu’ Dan.

„Lovitura a fost cauzată chiar ieri, la joc. Nu am fost atentă și graba m-a costat. Noroc că nu este mai rău. Eu mă simt bine, chiar dacă nu arăt atât de bine.”, a explicat iubita lui Jador.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni