• PRO TV
  • Lux și opulență! Starurile nominalizate la Oscar 2024 primesc cadouri în valoare de peste 100.000 de dolari. Ce conține „gift bag-ul” din acest an

Lux și opulență! Starurile nominalizate la Oscar 2024 primesc cadouri în valoare de peste 100.000 de dolari. Ce conține „gift bag-ul” din acest an

Lux și opulență! Starurile nominalizate la Oscar 2024 primesc cadouri în valoare de peste 100.000 de dolari. Ce conține „gift bag-ul” din acest an

Lumea cinematografiei va lua parte luni, 11 martie, la cel mai important eveniment al anului: Premiile OSCAR. Decernarea va fi transmisă în direct, de la ora 01:00 dimineața, exclusiv, pe VOYO.

Gallery

Cât valorează punga cu cadouri de la Oscar 2024

Pe lângă mult râvnita nominalizare, starurile de la Hollywood vor pleca acasă și cu un cadou generos. Mai exact un „gift bag” (n.red pungă de cadouri) în valoare de peste 100.000 de dolari.

Deși nu toți nominalizații vor câștiga celebra statuetă, toți vor primi o pungă cu cadouri în valoare de peste 100.000 de dolari de Distinctive Assets, o companie de marketing cu sediul în Los Angeles.

Potrivit Fox Business, Distinctive Assets „pregătește cadouri pentru vedete de zeci de ani”.

Compania nu a dezvăluit cu exactitate cât valorează punga cu cadouri, a specificat însă că valoarea bunurilor din interior este de cel puțin șase cifre.

Prin comparație, nominalizații la Oscar de anul trecut au plecat cu o pungă cadou care valora aproximativ 125.000 de dolari, după cum a relatat Deseret News la vremea respectivă.

Punga de cadouri de anul trecut conținea, printre altele, vouchere pentru o procedură de liposucție a brațelor în valoare de 12.000 de dolari și un sejur de trei nopți la o proprietate canadiană de lux în valoare de 40.000 de dolari.

Pungile de cadouri erau atât de mari încât, în loc să primească o geantă, nominalizații au primit pachetul în două valize.

Brandurile plătesc 4.000 de dolari pentru a se asigura că produsele lor ajung în punga cu cadouri de la Oscaruri, însă nominalizații nu sunt obligați să accepte punga cu cadouri, să folosească sau să promoveze vreunul dintre produse.

Lash Fary, fondator al Distinctive Assets, a declarat: „Această pungă de cadouri are, ca întotdeauna, o valoare impresionantă de șase cifre. (…) Bineînțeles, ei își permit să cumpere aceste lucruri; de asemenea, se află într-o poziție de marketing deosebit de favorabilă. Aceasta este o tranzacție directă de tip win/win”.

Fary a subliniat că pungile cadou sunt o modalitate excelentă de a ajuta întreprinderile mici.

În timp ce cadourile noastre pot fi renumite pentru că sunt amuzante, fabuloase și unice, ele servesc, de asemenea, pentru a ridica întreprinderile mici, brandurile deținute de minorități, femeile antreprenor și companiile care dau înapoi”, a spus el, conform Fox Business.

Fary și Distinctive Assets se află, de asemenea, în spatele pungilor cadou pentru Grammy. Pungile cadou Grammy din acest an, care ar fi fost oferite fiecărui interpret, nominalizat și prezentator, au fost evaluate la 36.000 de dolari, potrivit NBC.

Ce se află în pungile cadou de la Oscar 2024

Potrivit comunicatului de presă al Distinctive Assets, pungile cadou „Everyone Wins” (n.red Toată lumea câștigă) din acest an includ următoarele cadouri:

  • Produse de skincare din gama de ultra-lux Miage;
  • Un Chalet Zermatt Peak, „escapadă elvețiană de lux cu totul inclus”.
  • Un sejur de șapte zile la spa
  • O excursie de trei zile la o vilă privată
  • Aparate de lux pentru bucătărie de la THOR kitchen.
  • Un scaun portabil pentru poșetă
  • Perne de designer reciclate
  • O consultație de la un medic somnolog la domiciliu
  • Un blender portabil
  • Un grătar portabil
  • Popcorn gourmet
  • Haine, genți și pantofi de lux
  • Un spectacol privat cu un mentalist.

Nominalizații vor primi în pungile cadou numeroase produse de îngrijire a pielii, de înfrumusețare, de modă, alimentare și de wellness.

Premiile Oscar sunt LIVE pe VOYO

Cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume poate fi văzut, în exclusivitate, pe VOYO. Gala Premiilor OSCAR va fi în direct din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 11 martie, de la ora 1 dimineața, iar VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

Interpretul de film Irina-Margareta Nistor alături de actorul, scenaristul, regizorul și producătorul creativ Anghel Damian vor comenta gala în direct.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni