• PRO TV
  • Pepe a primit cadou o Happylica din partea lui Catalin Maruta si a echipei sale

Pepe a primit cadou o Happylica din partea lui Catalin Maruta si a echipei sale

Pepe a primit cadou o Happylica din partea lui Catalin Maruta si a echipei sale

Pe 16 iunie, chiar in ziua in care si-a castigat, si pe hartie, libertatea, Pepe si-a inaugurat apartamentul proaspat renovat la ”Happy Hour”.  Catalin Maruta a prezentat in direct emisiunea, pentru a doua oara, chiar din casa artistului, care este acum pusa la punct si dotata cu toate obiectele utile, iar Pepe a recunoscut ca nu a contat cat de multi bani a investit in redecorarea casei pe care Oana a devastat-o atunci cand a plecat.

Si pentru ca o petrecere de casa noua inseamna si cadouri, Catalin Maruta si echipa sa i-au daruit lui Pepe o canapea Happylica, identica cu cea din studioul emisiunii, lucru care l-a amuzat si bucurat teribil pe artist, acesta recunoscand ca se simte ca acasa pe aceasta canapea, careia ii va gasi un loc potrivit.

Pe langa aceasta, Pepe a primit din partea echipei ”Happy Hour” si o sonerie pe care era inregistrata vocea Oanei, dar si o agenda happy si, surpriza, un cadou pufos: un motanel pe nume Party, care sa se instaleze confortabil pe canapeaua alba din linving.

La petrecerea lui Pepe au venit si Jean de la Craiova si Oana Roman, aceasta din urma daruindu-i o tablita cu cele cinci reguli ale burlacului. Pepe si-a prezentat intreaga casa renovata, camera cu camera, astfel ca telespectatorii Pro Tv au putut vedea in premiera interiorul decorat in intregime in alb si negru. Pepe a mai adaugat ca daca de ziua Oanei, pe 16 iunie, a inaugurat casa, de ziua sa de nastere, pe 20 iulie, ii va invita pe fanii sai la o super petrecere, mai ales ca noul sau album este gata.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni