• PRO TV
  • Cine este și cu ce se ocupă Oana Ciocan. Tânăra a fost cerută în căsătorie de Jador la Survivor All Stars

Cine este și cu ce se ocupă Oana Ciocan. Tânăra a fost cerută în căsătorie de Jador la Survivor All Stars

Cine este și cu ce se ocupă Oana Ciocan. Tânăra a fost cerută în căsătorie de Jador la Survivor All Stars

Jador este în culmea fericirii de când o are alături pe Oana Ciocan. Celebrul cântăreț și-a cerut iubita în căsătorie chiar la Survivor All Stars și mulți se se întreabă cine este și cu ce se ocupă, de fapt, femeia care i-a furat inima artistului.

Gallery

​Oana Ciocan a intrat pentru prima dată în atenția publicului după ce a participat la Survivor România în anul 2022. Deși a intrat în competiție cu o determinare sporită, multă ambiție și pregătită să ajungă în finală și chiar să câștige marele premiu, tânăra nu și-a putut îndeplini visul.

Cu toate că parcursul său în emisiune s-a încheiat prematur, Oana Ciocan și-a făcut o imagine foarte bună în fața telespectatorilor și a fanilor. Anul trecut, Oana Ciocan s-a întors pe traseul din Republica Dominicană alături fiind de Alex Delea, Zanni și Elena Chiriac. Atunci, totul începuse de la o simplă provocare în mediul online, toți punându-și de acord, ulterior, să se întoarcă în junglă pentru a demonstra din nou cât de puternici sunt.

„Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor.”, spunea Oana Ciocan înainte de participarea ei la Survivor 2022.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan

După ce Jador a fost descalificat din concurs din cauza nerespectării regulilor impuse de producție, Oana Ciocan a intrat în show, fiind convinsă că partenerul ei de viață o așteaptă în Republica Dominicană. Din păcate pentru ea, atunci când a ajuns în fața Faimoșilor și a Războinicilor, a aflat că Jador a părăsit concursul. 

Chiar și așa, Jador a găsit momentul potrivit pentru a o cere în căsătorie pe Oana Ciocan, femeia de care este îndrăgostit până peste cap.

„Jador: Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!
Oana: Băi, haide măi! Băi, ce e asta!!
Jador: Da, vrei să fii soția mea?
Oana: Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!
Jador: Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos!
Jador: Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(...) Gata, mă însor, mă pun la casa mea!”, a fost conversația dintre Oana și Jador.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni