• PRO TV
  • Gluma teribilă a CEO-ului Ocean Gate, înainte ca Titan să implodeze în Atlantic. Experții spun că ultimele clipe ale pasagerilor au fost ”tortură”

Gluma teribilă a CEO-ului Ocean Gate, înainte ca Titan să implodeze în Atlantic. Experții spun că ultimele clipe ale pasagerilor au fost ”tortură”

Gluma teribilă a CEO-ului Ocean Gate, înainte ca Titan să implodeze în Atlantic. Experții spun că ultimele clipe ale pasagerilor au fost ”tortură”

Cu puțin timp înainte de dezastru, CEO-ul companiei care a organizat expediția spre Titanic și al cărei submarin a implodat, omorând toate persoane de la bord, inclusiv pe el, a făcut o glumă cât se poate de proastă.

Gallery

Stockton Rush, CEO-ul Ocean Gate, a dat un interviu pentru un post de radio din Canada cu doar câteva săptămâni înainte ca submarinul Titan să facă implozir în timpul expediției spre epava Titanicului, aproape de coasta Newfoundland, în iunie 2023.

Acesta a cobit în timpul interviului, spunând: ”Ce poate să meargă rău? În ultimii doi ani, am mers mai mult în intervalul iulie - august, dar marea este mai calmă în mai - iunie, chiar dacă e un pic mai rece. Mi-am dorit dintotdeauna să văd aisberguri și poate să mă scufund lângă unul.
Anul acesta, mutăm expediția un pic mai devreme.
Am creat special submersibilul pentru această misiune”, a adăugat el.

Clipul a fost găsit de producătorii documentarului Channel 5 ”Minute by Minute: The Titan Sub Disaster”, care va fi difuzat în curând.

În submarinul Titan erau cinci pasageri: turiștii Hamish Harding (58 de ani), Shahzada Dawood (48 de ani) și fiul lui, Sulaiman Dawood (19 de ani), pilotul francez Paul-Henry Nargeolet și CEO-ul OceanGate, Stockton Rush.

Experții care au vorbit cu creatorii documentarului apreciază că ultimele momente de viață ale pasagerilor au fost ”absolut chinuitoare”.

Foto. Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni