• PRO TV
  • A fost supranumită „Regina telenovelelor” și adorată de milioane de români! Cum arată în prezent, la 50 de ani, celebra Gabriela Spanic

A fost supranumită „Regina telenovelelor” și adorată de milioane de români! Cum arată în prezent, la 50 de ani, celebra Gabriela Spanic

A fost supranumită „Regina telenovelelor” și adorată de milioane de români! Cum arată în prezent, la 50 de ani, celebra Gabriela Spanic

​Ți-o mai amintești pe Gabriela Spanic, actrița adorată de milioane de români? În prezent, cea supranumită „regina telenovelor” are 50 de ani și a rămas fidelă marii sale iubiri: actoria.

Celebra actrița care a jucat în telenovele precum „Uzurpatoarea”, „Intrusa” sau „Stăpâna” ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Gabriela Spanic are peste 2,7 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, pe care îi ține la curent cu activitățile ei zilnice. În mare parte, postările ei sunt de pe platoul de filmare ale celui mai nou proiect intitulat „Vivir de Amor”.

Ajunsă la 50 de ani, Gabriela este într-o formă fizică de invidiat. Actrița merge la sală și trage din greu de fiare, iar dovadă stau fotografiile pe care le postează pe contul de socializare.

Gabriela poartă colanți, rochii decoltate și mulate și adoră să-și etaleze silueta în ținute provocatoare. Vedeta nu s-a ferit să recunoască faptul că în ultimii ani a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni și și-a făcut „îmbunățiți” acolo unde a simțit nevoia.

Pe lângă silicoane și numeroase intervenții la față, Gabriela și-a pus în urmă cu doi ani și implanturi fesiere, însă rezultatul n-a fost pe placul ei.

Dacă unii fani o complimentează zilnic pentru felul în care arată, alții sunt de părere că a exagerat cu operațiile estetice și o roagă să nu-și mai editeze fotografiile. Vezi în imaginile de mai jos cum arată Gabi Spanic în prezent.

Foto: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni